Tutita parašė:
Sveikos, ar pas jusu leliukus jau uzsitrauke maumeneliai? Nes pas maniske tai atrodo nuo gimimo dar tik vos vos pamazejo. Vitamino d po 3lasiukus duodu
Pas musu pupa uzsitraukes jau
Tutita parašė:
Sveikos, ar pas jusu leliukus jau uzsitrauke maumeneliai? Nes pas maniske tai atrodo nuo gimimo dar tik vos vos pamazejo. Vitamino d po 3lasiukus duodu
Pas musu pupa uzsitraukes jau
Mano mergaitė prieš pora savaičių pati atsistojo. Ir dabar kur tik randa atramą iš karto bando stotis, ir ji jau pati po žingsnelį vis dėda. Ar dar ne peranksti?
Prieš atsistojant vis bandė sėstis, vieną kartą mačau, kad iš gulimos padėties pavyko pasikelti ir atsisėsti, bet kai išmoko atsistoti, verčiasi į priekį ir stoja. Ar nieko kad ji nesėdi o stoviniuoja nuolat?
Zybse parašė:
Mano mergaitė prieš pora savaičių pati atsistojo. Ir dabar kur tik randa atramą iš karto bando stotis, ir ji jau pati po žingsnelį vis dėda. Ar dar ne peranksti?
…
Vojej, mes ne nesliauziam normaliai 🙈 varo tik aplink savo asi kaip kompasas, tai man jau neramu, kad mes tinginiaujam😣
Sorry, jusu tema taip nieko ir nepasisakiau 😂
Mamytes kaip Jusu mazyliu liezuviai, as jau nesuprantu man vaidenas, brt del visko bijau 😫 Man jis toks siek tiek pabaltaves ir rodos kaip butu smulkiu rausvu taskeliu o giliai link gerkles yra didesniu tauduonu spuogu, bet tokius iskilimus ir pas save matau, kad giliai yra 🤨 bet jinai man labai pirstus kisa ir atrodo, kad jai niezti, labai tikiuos, kad as tik prisigalvoju. Dideliu apnasu nera, taip tai galvociau gal pienlige
SaraRa parašė:
Vojej, mes ne nesliauziam normaliai 🙈 varo tik aplink savo asi kaip kompasas, tai man jau neramu, kad mes tinginiaujam😣
Mano irgi nesliauzo ir neropoja, panašu kad praleis šiuos etapus 😅 sėdi, nori stotis.su dukra lygiai taip pat buvo. Dar nemokėjo vaikščiot, tai su rura sliauziodavo.
Ramos parašė:
Panasu kad pasigavom noro virusa. Abu vemia fontanais 😭🤢 Skambinau i Antakalnio priimamaji, sake daug labai vaiku atkritusiu 😓
Uzuojauta, laikykites
Zybse parašė:
…
Mūsiškė taip pat pirma atsistojo, ir tik vėliau atsisėdo😊taip pat pergyvenau ar ne per anksti, bet buvom pas neurologę, tai nuramino, kad viskas ok👍😉sako juk nesurišim vaiko, jei ji nori stovėti😁svarbiausia patiems vaiko neversti kažko daryt, o jei jis pats kažką išmoksta tai reikia tik džiaugtis👏😊
Zybse parašė:
…
Musu panasiai, tik pati iki galo neatsistoja, bet deda dideles pastangas, atrodo daugiau nieko neveikia tik bando stotis🙈
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai