Spurguspurga parašė:
Man tai sake , kad nebutina eiti jei nusiskundimu nera.Ar cia visos eina?
būtina visoms, kas kad nesiskundžiat, bet jeigu dantys sugedę, tai reikia tvarkyti
Spurguspurga parašė:
Man tai sake , kad nebutina eiti jei nusiskundimu nera.Ar cia visos eina?
būtina visoms, kas kad nesiskundžiat, bet jeigu dantys sugedę, tai reikia tvarkyti
Kuri parašė:
Visoms butina odontologo apziura, net jei neturit nusiskundimu.
Nu bet jei jos nebus gi nieks neatstiks? As taip galvoju kodel man gyd priziurinti neakcentavo , kad cia tvirtai butina.O vaikstau tai as tikrai daznai pas ja. Nu reiks gal vistik uzsirasyt.
Alisa_miau parašė:
būtina visoms, kas kad nesiskundžiat, bet jeigu dantys sugedę, tai reikia tvarkyti![]()
Na cia nebent sugedo per tuos 5menesius:)nes pries nestuma specialiai ejau susitvarkyt dantu.
Ankar parašė:
Gal kas žinote ar Kauno urmo bazėse veikia kokios parduotuvės vaikų prekių- vežimėlių? Ar verta važiuoti ten?![]()
O kaip ten vežimėlių kainos? Jei važiuosit, paskui aprašykite ką gero matėt ir kokios daugmaž kainos
Spurguspurga parašė:
Na cia nebent sugedo per tuos 5menesius:)nes pries nestuma specialiai ejau susitvarkyt dantu.
Aš irgi pastoviai tvarkausi, bet vistiek rado ką reikia tvarkyti ;)
Spurguspurga parašė:
Nu bet jei jos nebus gi nieks neatstiks? As taip galvoju kodel man gyd priziurinti neakcentavo , kad cia tvirtai butina.O vaikstau tai as tikrai daznai pas ja. Nu …
Man iš vis sakė kad neiti jei nejaučiu poreikio na jei neskauda danties. Sako db toks laikotarpis kad geriau vengti tų visų įstaigų jei nereikia. Tai aš neisiu
Alisa_miau parašė:
Aš irgi pastoviai tvarkausi, bet vistiek rado ką reikia tvarkyti ;)
Ir tvarke su nuskausminamaisiais?
Spurguspurga parašė:
Ir tvarke su nuskausminamaisiais?
Tai dabar tik vieną skylutę nedidelė tvarkė kur nereikėjo nieko, aišku malonu nebuvo, dėl kitų dvejų dantų klausimas ar nereikės..anksčiau kai ėjau ir laukiausi su nuskausminamaisiais, tik jų kiekis mazesnis
Aš 4 dantis tvarkiau su nuskausminamaisiais. Jie vietiškai veikia ir leidžia be adrenalino, kad spaudimas nesukiltų. Būčiau susitvarkius iki nėštumo, bet mano odontologė patyrė traumą, o aš per tą laiką kol ji sveiko ir pastojau. Palaukiau iki antro trimestro ir susitvarkiau ir rami galva.
Nueikit kad tiesiog apžiūrą atliktų, jei nieko nereiks tai nereiks.
Spalinukas parašė:
Aš 4 dantis tvarkiau su nuskausminamaisiais. Jie vietiškai veikia ir leidžia be adrenalino, kad spaudimas nesukiltų. Būčiau susitvarkius iki nėštumo, bet mano odont…
Uzsirasiau jau katik
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai