Leyla parašė:
Gal labai kietai?
na kad nėra baisiai kietai, arba gal tiesiog man atrodo kad nekietai, na ta konsistensija kaip kietesnis modelinas taip pavadinus..
Leyla parašė:
Gal labai kietai?
na kad nėra baisiai kietai, arba gal tiesiog man atrodo kad nekietai, na ta konsistensija kaip kietesnis modelinas taip pavadinus..
anonimee parašė:
Mums vieną kartą panašiai buvo, tai net įį priimamąjį skambinau. Bet dar mažiukas jis buvo, gal 3-4mėnesiai. Tai žodžiu kakutyje pamačiau kraujo siūlelių. Pakonsultavo, kad nepergyventi, reikia žiūrėti visumą, ar nesikartoja, ar nesmarkėja kraujavimas, kaip vaikutis jaučiasi, ar nesidaro vangus. Tik matant blogėjimo požymius, vykti į priimamąjį. Sakė gali būti dėl maisto netoleravimo arba dėl užkietijusių vidurių, nors tuo.metu tikrai nebuvo kieti ir jokių problemų dėl to neturėjome. Jei neramu, pasiskambinkite ir jūs, pakonsultuos, nuramins.papasakos į ką atkreipti dėmesį ir vykti apžiūrai.
rootelia3 parašė:
Gal kieno vaikai prastai miega pietų?
maniškis miega 2 kartus po 30 min.
buna ir mums taip kad po puse val pamiega 😀
rootelia3 parašė:
Gal kieno vaikai prastai miega pietų?
maniškis miega 2 kartus po 30 min.
Mano vakar taip miegojo. Ir išlindo sloga 😒 vėl... ir mes dantų daug auginam šiuo metu. Dėl vaiko piktumo, nemigos kaltinu juos 🙂
munton parašė:
Mano vakar taip miegojo. Ir išlindo sloga 😒 vėl... ir mes dantų daug auginam šiuo metu. Dėl vaiko piktumo, nemigos kaltinu juos 🙂
O kaip vaduojates is slogos? Tas nemokejimas ispusti ir karkaliavimas zudo. Istraukti neina raitosi saukia😣
Mergyyytee parašė:
O kaip vaduojates is slogos? Tas nemokejimas ispusti ir karkaliavimas zudo. Istraukti neina raitosi saukia😣
Na mūsų sloga, tai toks vanduo bėga ir viskas. Visai neužsikemša. O po miegų ir prieš miegą su ištraukėju skysčius ištraukiu ir tiek. Tepu su rozalinos eteriniu aliejumi panose ir difuzoriuje jį garinu.
babarikė parašė:
Gal jau pradedančių nujunkymą? Kaip sekasi?
Diena nebezindau. Bet ir nepraso 🤷♀️ Aisku uzmiega tik su papuliu burnoj, bet ten 2-3 ptraukimai ir issijungia... nemoka kitaip. Bandysim mokintis savarankisko uzmigimo, bet reikia jam prisiruosti dar... nakti keliasi 2 kartus, tai viena is kartu duodu misinuka.
anonimee parašė:
HELP!! katik manoji pakakojo, ir paskui žiūriu kad aplink išangę PAKRAUJAVO! kas čia gali būti??? kad kakutis apgriaužė, nes ne iš karto pastebėjau kad pakakojo, a…
Mano mažyliui prieš kelias dienas buvo tas pats. Pusantro mėn atostogaujam užsieny, galvojau, gal dėl maisto pasikeitusio, kakoti buvo pradėjęs po keturis kartus. Vis raudonas užpakaliukas, bet nieko naujo lyg nedavėm ir taip labai maistą žiūrim ką duodam. Paskui pasižiūrėjau, kad sesė nupirkus pakramtukus su pienu, o mes netoleruojam laktozės. 😐
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai