anonimee parašė:
sveikos merginos, pykino iš ryto jau visa savaite, pamaniau kad mm gal grįžta, pasidariau nestumo ogi teigiamas.... tikrai čia neplanuotas antras nėštumas, užsiregi…
O tai saugotis nereikejo jei nenorejot? Nera jokiu medikamentu
anonimee parašė:
sveikos merginos, pykino iš ryto jau visa savaite, pamaniau kad mm gal grįžta, pasidariau nestumo ogi teigiamas.... tikrai čia neplanuotas antras nėštumas, užsiregi…
O tai saugotis nereikejo jei nenorejot? Nera jokiu medikamentu
anonimee parašė:
visų pirma, neaišku, kokia nėštumo trukmė, jei nebuvo dar mm. pasirodžiusios. Siūlyčiau apsilankyti pas ginekologą, kad apžiūrėtų, ir tada bus viskas aišku.
Toma. parašė:
visų pirma, neaišku, kokia nėštumo trukmė, jei nebuvo dar mm. pasirodžiusios. Siūlyčiau apsilankyti pas ginekologą, kad apžiūrėtų, ir tada bus viskas aišku.…
matot, aš pati maitinu ir dar nebuvo iš vis mm pasirodžiusios.. simptomai tokie kad pykinimas prasidėjo, o atrodo saugojomes kiek tik ėjo bet vat..
anonimee parašė:
matot, aš pati maitinu ir dar nebuvo iš vis mm pasirodžiusios.. simptomai tokie kad pykinimas prasidėjo, o atrodo saugojomes kiek tik ėjo bet vat..
kad pati maitinat, nereiškia, kad negalite pastoti. Šiais laikais pilna info, kad žindymas nėra kontracepcijos priemonė, vadinasi, nesisaugojot, arba saugojotės nepakankamai. Tikrai patariu apsilankyti pas ginekologą, o ne hcg darytis. Nes jei ir parodys, kad auga, kas iš to? Ginekologo konsultacija bus informatyvesnė ir naudingesnė.
Toma. parašė:
kad pati maitinat, nereiškia, kad negalite pastoti. Šiais laikais pilna info, kad žindymas nėra kontracepcijos priemonė, vadinasi, nesisaugojot, arba saugojotės nep…
tai aš ta žinau kad žindymas neapsaugo nuo nėštumo 😂 tiesiog kad kai nėra mm tai ir nežinai ar nėščia ar ne nes tiesiog jų nėra, o kad hcg pasidarysiu tai žinosiu ar tikrai nėščia, ir tada užsiregistruosiu pas ginekologą
anonimee parašė:
tai aš ta žinau kad žindymas neapsaugo nuo nėštumo 😂 tiesiog kad kai nėra mm tai ir nežinai ar nėščia ar ne nes tiesiog jų nėra, o kad hcg pasidarysiu tai žinosiu a…
Jeigu galvojat apie nėštumo nutraukimą skubėčiau pas ginę, kad kuo greičiau nutraukt.. per echo jau tikriausiai matys jei pykina
anonimee parašė:
tai aš ta žinau kad žindymas neapsaugo nuo nėštumo 😂 tiesiog kad kai nėra mm tai ir nežinai ar nėščia ar ne nes tiesiog jų nėra, o kad hcg pasidarysiu tai žinosiu a…
Na čia visos galime moralizuoti ir aiškinti, kaip čia taip.. bet kad netyčiukų būna ir visai jaunoms be patirties, ir vyresnėms su didele patirtimi tai ne kartą girdėjau.
Pirmiausia, ką siūlyčiau l, tai neskubėti. Ramiai nueiti pas gydytoją, sužinoti trukmę ir ar viskas gerai. Jau kad pykina, tai tikrai bus daugiau nei 6 savaitės. Antra, galutiniam sprendimui pagalvokite, kad tai vaikelis jus pasirinko ir tokį laiką, gal taip turi būti. Trečia, pirmagimis jau bus beveik dvejų metų, kai gims pagrandukas. Jau bus galima darželyje palikti. Aišku, nebus lengva, bet yra ir pliusų. Vaikų amžiaus skirtumas labai mažas, bus daugiau interesų bendrų, o ir jūs vienu kartu užauginsite ir tiek
Na laikykitės, šokas praeis ir nuspręsite ramiai su vyru kartu ;)
anonimee parašė:
Tai jau gal su savo gine kalbėkit tokiu klausimu....
Kodėl nenorit vaikui broliuko ar sesutės?
MonikaSim parašė:
Tai jau gal su savo gine kalbėkit tokiu klausimu....
Kodėl nenorit vaikui broliuko ar sesutės?
mes dabar apie broliuką labai svajojam bet jeigu ir mergyte bus nesvarbu
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai