Sandra113 parašė:
Jau 8 dantukai.
Wow merginos 🥰 kodel med dar netirom nei vieno 😅
Sandra113 parašė:
Jau 8 dantukai.
zyle301 parašė:
Jei jums padės - mes ir dar nei vieno neturim 🤷♀️😂
Sandra113 parašė:
Turėsit. Tik svarbu, kad ramei išdygtu. Mums po du, 4 ant karto, patikekit kaip diena sunku. Tik va ačiū D naktim leido miegoti, matyt per dieną išvargsta, nakti il…
Ką darydavo mažylis dygstant dantukams neramus buvo?
zyle301 parašė:
Ką darydavo mažylis dygstant dantukams neramus buvo?
Irzlus, piktas, seiles fontaneliais, sukanda koki zaisla ir tampo tarp dantukų supykęs. Jei koše valgom, tai isikanda į šaukštelį nepaleidžia ir pyksta.Dar ir dabar toks. Dantukų dar laukiam. Temp neturejom, vaistų jokių nedaviau, tik daug dėmesio, nešiojimas ant rankų ir kramtukų šaldymas, jam labai patinka šaldyti kramtukai, arba dar vaisius šaltus tiesiai iš šaldytuvo po šaltu vandeniu plautus dedu į vaisių kramtuką irgi pašaldo dantenas, padeda jam.
Sunny.sky parašė:
Dar sakyčiau labai svarbu dieną duot gerai išsikasyti dantenas, kad kuo daugiau kramtytų, tada naktys būna lengvesnės![]()
Jo jo žinokit taip ir darom, nes matom jam patinka ir tikrai padeda
Sandra113 parašė:
Jo jo žinokit taip ir darom, nes matom jam patinka ir tikrai padeda![]()

Aš į tokį uzsaldau tyreles at mišinuko. Kartais misinuka su aviete sublendinu. Mūsų ledai kaip aš sakau 😅 tai varo su dantenom. Kandžioja kramtukus viską,seilinuką nespeju keisti bet nu kaip nėra taip nėra tu kapliuku 😅
zyle301 parašė:
Aš į tokį uzsaldau tyreles at mišinuko. Kartais misinuka su aviete sublendinu. Mūsų ledai kaip aš sakau 😅 tai varo su dantenom. Kandžioja kramtukus viską,seilinuką …
Va ir mes taip darom
mums žinokit irgi pradžia buvo tokia ilgai laukėm, nuo dvieju mėn mums prasidėjo dygimas, o kai sulaukėm tai po kelis iš karto
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai