Lady1 parašė:
Čia tik kur krūtinę pakeli? 🤔
Na taip, ne iki pat kelių atsilenki, bet pusė to atsilenkimo
dar toki kojų kilnojimai irgi pilvo raumenis stiprina ;) 
Lady1 parašė:
Čia tik kur krūtinę pakeli? 🤔
Na taip, ne iki pat kelių atsilenki, bet pusė to atsilenkimo
dar toki kojų kilnojimai irgi pilvo raumenis stiprina ;) 
būsimamamyt parašė:
Sveikos! Gal kurios mamos turėjo pilvuka po gimdymo? Gal turite patarimų kaip numesti jeigu pavyko numesti? Svoris grįžo į savo vietą, bet pilvukas liko :/ tarsi bū…
Ta pati priblema ps mane,grizau i sporta su treneriu 3 kartus per savaite ir dar einu i masaza. Talija tikrai pagerejo,bet pilvukas yra,bet masažiste sake cia riebaliukas ir reik degint kalorijas bei reguliuot mityba. Pilvo presa treniruot gerai,bet tai kaip papildoma priemone.
Dar uzsirasiau i tokias proceduras kur su aparatais nuo celiulito ir mazina apimtis, niekad nebandziau,bet galesiu pasidalint ar padejo 🙈
Pas mane neprasiskyre pilvo raumenys ir nera striju,tai daugiau šansu susitvarkyti, nes kitaip treneris sake tik operacija padetu 🙄 dar yra pilvo teipavimas,bet nezinau ar dar gali padet po tiek laiko po gimdymo,as dariau praejus 8 savaitem...
Mom1 parašė:
Ta pati priblema ps mane,grizau i sporta su treneriu 3 kartus per savaite ir dar einu i masaza. Talija tikrai pagerejo,bet pilvukas yra,bet masažiste sake cia rieb…
Būtinai parašykit ar padėjo, nes šiaip sportuoju, nevalgau jokių saldumynų nieko.
Mom1 parašė:
Ta pati priblema ps mane,grizau i sporta su treneriu 3 kartus per savaite ir dar einu i masaza. Talija tikrai pagerejo,bet pilvukas yra,bet masažiste sake cia rieb…
Jeigu maitinate, tai pasidomėkite ar tikrai galima tokias procedūras šiuo metu. Kiek žinau pvz limfodrenažinių masažų nepatartina maitinant kūdikį.
Stronga parašė:
Jeigu maitinate, tai pasidomėkite ar tikrai galima tokias procedūras šiuo metu. Kiek žinau pvz limfodrenažinių masažų nepatartina maitinant kūdikį.
As jau nebemaitinu,tai man galima jau. Maitinancioms tikrai negalima siu proceduru,nei jokiu limfodrenAziniu masazu.
Noriu pakalbėti apie primaitinimą… mes bandėme pradėti primaitinimą trintu maistu, nelabai valgė. Galvojau gal neskaniai gaminu. Bandėme pirktines košytes, irgi atsisakė. Kai jau tvirtai sėdėjo pradėjome duoti valgyti gabaliukais. Bet taip pat labai mažai ką suvalgo. Atsibodo kiekvieną kartą išmesti maistą. Gal turite kokių patarimų kaip sudominti vaiką maistu? 😕 ant žemės nukritusį maistą iškart randa ir deda noriai į burną. Jau sakiau išversiu lėkštę ant žemės gal tada valgys 😅🙄 labai noriai valgo tik kukurūzus ir vaisines išspaudžiamas tyreles.
Aviete29 parašė:
Noriu pakalbėti apie primaitinimą… mes bandėme pradėti primaitinimą trintu maistu, nelabai valgė. Galvojau gal neskaniai gaminu. Bandėme pirktines košytes, irgi ats…
Maniškė irgi visiška nevalgiukė. Niekas nepadeda
Aviete29 parašė:
Ar yra planuojančių jau vėl pastoti greitu metu? Ar gal pasidalinsite patirtimi turinčios tarp vaikučių nedidelį amžiaus skirtumą? Ar labai sunku tvarkytis? Su vyru…
Turbut pas jus labai ramus kudikis , jeigu tokie pamastymai turbut Miega visa nakti, o dienos metu ramutelis. Mes po 9 menesiu bemiegiu naktu , plius dienos metu zirzimai nuolatiniai, kaprizai , jau isvis nebenorime daugiau vaiku. O jus dar apie antra iskarto . Baltas pavydas
Gal jusu situacijoje yra pagalbininkai , mes su vyru vieni . Laiko sau nera, 24/7 su vaiku .
Stelitaa parašė:
Turbut pas jus labai ramus kudikis , jeigu tokie pamastymai turbut Miega visa nakti, o dienos metu ramutelis. Mes po 9 menesiu bemiegiu naktu , plius dienos metu z…
Pas mus tas pats, mane net mintis apie antra vaika nupurto 🤭 dabar tik pradeda gyvenimas kazkiek gereti, kai bent sliauzioti ismoko, tai turi kuo uzsiimti
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai