igu2015 parašė:
Aš šiai žiemai pirkau 80 dydį.
Koks jūsų ūgis? Nėra labai didelis?
igu2015 parašė:
Aš šiai žiemai pirkau 80 dydį.
K@R@lienė parašė:
Apie 72cm dabar ūgis, kombinzono nematavau dar, bet, nemanau, kad bus per didelis
kaip bebūtų - laisvesnis patogiau nei labai apspaustas
Čikita0525 parašė:
Labas mamytės, per tuos devynis mėnesius trečią kartą mums atsitinka tai kad tiek mano mergaitė užsiverkia kad akys užvirsra į viršų ir nustoja trumpam kvepuoti ro…
Maniškiui buvo kartą toks užsiverkimas, kad pritrūko oro - verkė verkė ir staiga papilkėjo, suglebo. Labai išsigandau, bet pasirodo, nėra nenormalu. Klausiau, ar gali būti dėl to, kad anga neužsivėrusi, bet neturi būti dėl širdutės dalykų.
Nors juokingas bet vienas mamos patarimas padeda mums - kai įsiverkia smarkiai, švelniai į veidelį papūsti, nes jie tada sustoja verkti ir prisimena įkvėpt. Skamba taip so so, bet kadangi nenoriu kartoti tokių įsiverkimų, tai kartais panaudojam - ir maniškiui juokinga tada pasidaro 😀
Akvil parašė:
Maniškiui buvo kartą toks užsiverkimas, kad pritrūko oro - verkė verkė ir staiga papilkėjo, suglebo. Labai išsigandau, bet pasirodo, nėra nenormalu. Klausiau, ar ga…
As visada taip darau. Papuciu i veida nes jie dar visai maziukai ir uzmirsta kvepuoti kaip daug verkia. Tikrai padeda
Akvil parašė:
Maniškiui buvo kartą toks užsiverkimas, kad pritrūko oro - verkė verkė ir staiga papilkėjo, suglebo. Labai išsigandau, bet pasirodo, nėra nenormalu. Klausiau, ar ga…
Ačiū, vakar išbandžiau ta paputima į veidą tai padejo🙂 nes skaudžiai užsigavo tai labai uzsiverke 🙂
Tommy0229 parašė:
Sveikos mamytes, reikia patarimo. Ka tik baigiau maitinti mp. Ir ivedziau pm. Duodu tik pries miega ir ryte. Man nesupratimas kaip nakti duoti? Vakare duoduapie 20h…
Mano keliasi irgi du kartus, pirmą kartą išgeria 240-210, antra 180-150. Nors buve, kad tik 90 išgėrė
Bandot kelis kartus, kol pataikysit kiek reikia
K@R@lienė parašė:
Pasimetus su kombinezonų dydžiais. Mergaitė dabar 72cm,tai koki žiūrėti 74 ar 80 columbia 😊
Turim 80 dyd Columbia, manau gali net neužtekt visai žiemai. 9 mėn buvo 71,5 ūgis. Klešnės labai trumpos, nešiojant uždaromis kojytėmis...
Tommy0229 parašė:
Sveikos mamytes, reikia patarimo. Ka tik baigiau maitinti mp. Ir ivedziau pm. Duodu tik pries miega ir ryte. Man nesupratimas kaip nakti duoti? Vakare duoduapie 20h…
As visada darau tiek pat. Jei isgeria 180ml tai gerai jei lieka kiek tai lieka. Bet visada daraus tik pat geriau daugiau turėti pasidarius nei kad paskui pritrūkti.
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai