MisTik parašė:
Ar jau sodinate vaikus ant puodo? Jei ne, kada planuojate?
Mes dar ne, bet vis pagalvoju apie tai, o ir pampersams išlaidos ohoho su dvynukai…
Aš nesodinu ir iki 1,5 metų neketinu
MisTik parašė:
Mes dar ne, bet vis pagalvoju apie tai, o ir pampersams išlaidos ohoho su dvynukai…
Aš nesodinu ir iki 1,5 metų neketinu
MisTik parašė:
Sodinu, sekasi visaip. Pirmagimį sodinau nuo metų dviejų mėn, tai po mėnesio tik miegams buvo pampiai, o metų 8mėn jų atsisakėm visai, net nakčiai. Šita moteris su savo nuotaika: būna visą dieną be pampio, būna nė karto nesėda. Tai su ja taip greitai ir paprastai nebus.Tiesiog siūlau pabandyti ir matysit, ar jau laikas tam, ar dar palaukti.
MisTik parašė:
Sodinu ant puoduko nuo metu ir menesio, tiesiog atsitiktinai pasodinau, nieko nesitikedama. Dukryte pasitustino, tai jau beveik 3 menesius tustinasi tik ant puoduko( prasosi pati). Bet prasosi tik rimto 😂. Matau, kad gerai sekasi, tai pripirkau triusikeliu ir nuo pirmadienio bandysim but be sauskelniu, bent po kelias valandas 😊
MisTik parašė:
As saviskius sodinu rytais po miego. Tikrai nevisad pavyksta, bet dabar palengva taip zaisim, darzelio negavo jie nuo rugsejo tai ner kur skubeti
Su pirmagime per daug žaidžiau. Pradžioj buvo geras etapas, sėsdavo darydavo. Paskui pusmetį nebedarė. Pradėjo eit į darželį beveik 2 metų, tai staigiai išmoko, kartu su chebra lengva mokintis
Su antra dukryte neskubėsiu. Kartais atsisėda pasimatuoja puoduką. Kartą pamačiau kad steni, pasodinau, padarė. Kas iš to gaudymo. Manau dar anksti. Ant darželio (nuo rugsėjo) noriu kad nebijotų sėdėti pasodinta be sauskelnių. Nes juos darželyje sodins komandiškai. Tai labai greit ir išmoks manau.
Cukrus89 parašė:
As saviskius sodinu rytais po miego. Tikrai nevisad pavyksta, bet dabar palengva taip zaisim, darzelio negavo jie nuo rugsejo tai ner kur skubeti
Kiek skaičiau teisės aktuose, dvynukai priimami be eilės į darželius, o Jūs negavote? Kodėl? Man irgi aktualu, kol kas prašymo nepildėm, tik susipažinom su tvarkom...
MisTik parašė:
Kiek skaičiau teisės aktuose, dvynukai priimami be eilės į darželius, o Jūs negavote? Kodėl? Man irgi aktualu, kol kas prašymo nepildėm, tik susipažinom su tvarkom.…
Tik Vilniuj ir Klaipedoj pirmenybe jiems 😒
Rimtina parašė:
Aš nesodinu ir iki 1,5 metų neketinu![]()
Sodinam pirma puodą sulaužė sumanė įlipti į jį o dabar antram Ira tolete tai ryte visada einam kartu jis ant puoduko mato kad aš deduos ant wc jis sedas ant puoduko padaro sise ir sako voo
Mamos, kas sodinat ant puoduko - ar dar dedat pampius dienos metu?
ir dar del zuvu tauku - koki kieki duodat? ieskau, kad butu kuo didesne koncentracija, kad duoti kuo mazesni kieki
nes kol sumaitinu sauksta, mane pacia vemti vercia tas kvapas... o su kvapikliais ir skoniais maniskis negeria...
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai