k.egle parašė:
Ar yra dar nemieganciu? Man taip keistai si karta uzeina saremiai bet labai nereguliarus, bet sakyciau tikrai skausmingi, kad net norisi vaziuoti i ligonine.. bet j…
Vaziuokit, tikrai jau ir terminas pakankamas
lauksim ziniu!
k.egle parašė:
Ar yra dar nemieganciu? Man taip keistai si karta uzeina saremiai bet labai nereguliarus, bet sakyciau tikrai skausmingi, kad net norisi vaziuoti i ligonine.. bet j…
Vaziuokit, tikrai jau ir terminas pakankamas
lauksim ziniu!
skaisteki parašė:
Valiooo! Sveikinimai! Priguliau ir aš kazkur kaimyninej palatoj antrojoje 🙈🤞🏼
Ačiū ! 😍 Jau po susitikimo? Ar vis dar laukiat?🤩😍
Klausimas jau gimdziusioms arba neseniai pagimdžiusioms natūraliai. 🤭 Ar ir jums skauda tą vietelę, kad net vaikščiot sunku?
Vakar pagimdžiau, bet taaaip skauda, kad iš lovos išlipti sunku... Plyšau labai nedaug, sakė, diskomforto neturėčiau jausti..
Atrodo po cp lengviau judėjau 🙈😬
persikelis94 parašė:
Klausimas jau gimdziusioms arba neseniai pagimdžiusioms natūraliai. 🤭 Ar ir jums skauda tą vietelę, kad net vaikščiot sunku?
Tikrai skauda, ir net ne kirpimo vietą, o dubens kaulų vidinę pusę sakyčiau, bet iš lovos lipti tikrai labai sunku, ir einant jaučiasi nemaloniai, gimdžiau beje taip pat vakar 😀
k.egle parašė:
Pasiskambinau i ligonine, uzsiregistravaubkad jau turbut sianakt atvaziuosiu, supilde pgr informacija ir pasiule isgerti 1000mg paracetamolio ir pailseti dar pamieg…
Sėkmės! lauksim naujienų!
Rigi parašė:
Man truputi didesnė nei 600 g paklaida buvo. Net daktaras priimęs gimdymą stebėjosi
į didesnę pusė? t.y. echo rodė tarkim 3,400 o gimė 4.000?
Rigi parašė:
Man truputi didesnė nei 600 g paklaida buvo. Net daktaras priimęs gimdymą stebėjosi
Man su pirmagime buvo beveik 700g paklaida, tai ir dabar kai matuoja, tai net nežinau tikėt ar ne 😁 su echo sumatavo virš 3,5kg, gime po pusantros sav po echo (atrodo, jei gerai pamenu) svėrė 2882g
tai šitam šešėlių moksle viskas labai jau abstraktu
Rigi parašė:
Sėkmės! lauksim naujienų!![]()
Nuvaziavau pasitikrinti vi delto, nes uzejo kas 3min saremmiai ir man pasirode tikrai skaudus, bet tik 2cm bv.. issiunte namo pamiegoti. Tai taip ir ismiegojau iki ryto. Dbr uzeina vis tie skaudus saremiai, bet nera dazni.. ajajaj si karta kazkaip ilgai ir skaudziai viskas vyksta 😬😬🥺
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai