Caramelle1 parašė:
Oo tai liuks! Vadinas viskas gerai, o tai galvojau, kad reikia cia siuntimo jau kokio 😄 tai su daiktais ir vyksiu jei kas. 😄
Tikrai nereik😂
Caramelle1 parašė:
Oo tai liuks! Vadinas viskas gerai, o tai galvojau, kad reikia cia siuntimo jau kokio 😄 tai su daiktais ir vyksiu jei kas. 😄
Tikrai nereik😂
Sveikos, mums terminas buvo 29d.
37sav. Atvykau i kauno klinikų priimamajį vaisiaus apgrežimui, bet neprireikė, pati apsivertus
nu bet išsimatavo tai truputį svoris i mažesnę pusę matė tai reikėjo reguleriai kas sav apsilankyti (viskas gerai šiai dienai svoris apie 3600 🤦♀️)nu ir atvykus 40sav pasirodo kad ji vėl pasiskersavus, tai guldė apgrežimui ir skatinti arba cezarį jai nesiduos pavertimui. Pernakvojau ligoninėje ir ryte patikrinus jinai vėl savo vietoje😄 tai daktaras paskyrė gulėti 4d ir skatinti. Bet išsiprašiau namo(nes vaikai namie o šeip gulėt tai...)tai db pirmadieni liepė atvažiuoti gultis ir antradienį skatins arba cezaris (jai bus pasivertus)nes bus 41sav. 🙂 nenori jinai eiti lauk
Likimovingis parašė:
Sveikos ir mes šiandien atėjome į pasauli. Atvykus į ligoninę 8 val. Buvo 4 cm atsivėrė ir po 12 jau supavau sūnelį 3833 54 cm.
Sveikinimai didžiausi 🥰
Milais parašė:
Man kol kas neprireikė dėl jų važiuoti, bet tiek mano ginekologė, tiek cp Antakalny darysiantis gydytojas akcentavo važiuoti kilus nors menkiausiam įtarimui. Geriau…
Man nuo pat pradžių ant daug skyrėsi ,pagal mm turėjo būt vasario 10,pagal echo sausio 31,tai echo teisus buvo
tai irgi niekaip nesuprantu kaip taip ...
Pakal parašė:
Man ir jokių siuntimu nedavė 😂 sakė kai bus 40+1 tiesiog vykt į priimamajį 😆
O man sakė vykti tik tada kai bus 41.. gal kas žinot nuo kada skaitosi pernešiojimas?
Likimovingis parašė:
Sveikos ir mes šiandien atėjome į pasauli. Atvykus į ligoninę 8 val. Buvo 4 cm atsivėrė ir po 12 jau supavau sūnelį 3833 54 cm.
Sveikinu ♥️♥️💕 ramių naktelių 😊🥳
Ramunele000 parašė:
O man sakė vykti tik tada kai bus 41.. gal kas žinot nuo kada skaitosi pernešiojimas?
Man minėjo, kad kai viršija 41 tada pernešiojimas 🤔
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai