Bushyte parašė:
Netikiu😬😀nu is fantastikos srities kazkas. Tai kur paskelbta tai?
Vilnius.lt ne pirmi metai jau tokia tvarka🙂
Bushyte parašė:
Netikiu😬😀nu is fantastikos srities kazkas. Tai kur paskelbta tai?
Vilnius.lt ne pirmi metai jau tokia tvarka🙂
ingrida245 parašė:
Sveikos, pagaliau galiu pasidziaugti gimusiu suneliu😍 vakar dienos metu isvaziavau su skausmais ir vakare jau supavau mazylisiektiek didesnis gime negu buvo tik…
Įdomu, kokio svorio gimė?
Sveikos, manau bus naudinga visoms SODRA atnaujino vaiko priežiūros išmokų skaičiuoklę ir pritaikė 2023 metams https://www.sodra.lt/lt/skaiciuokles/motinystes_pasalpos_skaiciuokle#step1
Na va ,man jau irgi buvau klinikoje,apziurejo gavau siuntimus ir sekmadieni vaziuoju jau i ligonine gultis,o pirmadieni cp operacijai.jau pirmadieni turesiu leliuka ,kazkaip ir noras kuo greiciau turet nes nepatogu visur jau,bet kartu ir pergyvenu kazkaip..bet tikiuosi viskas bus gerai...
dukryte1 parašė:
Na va ,man jau irgi buvau klinikoje,apziurejo gavau siuntimus ir sekmadieni vaziuoju jau i ligonine gultis,o pirmadieni cp operacijai.jau pirmadieni turesiu leliuka…
O kodėl jums cp?
Anilev parašė:
O kodėl jums cp?
Del buvusiu 2 cp operaciju.
O aš va sugalvojau nebekentėti skausmu 😂 nuvariau į gimdymo namus ir pasirodo, kad sąrėmiai yra, bet kaklelis uždaras 😂😂 nu blemba nenori niekaip mano gražuolė lysti 😂😂😂 tai sulašino kažkokiu vaistų tik nežinau kokiu 😃 bet sąrėmiai niekur nedingo tai tikiuosi, kad prasidės kažkas.
Sweet parašė:
Dėl kraujo krešėjimo,kad trombu neatsirastų. Tai dažniausiai liečia kas leidžiasi visa nėštumą skystinančius
Niekada neturejau jokiu problemu. Niekada nieko nesileidau. Ir cia va pasake kad visoms leidzia be iseities. Tai va net sakau uzklausiu cia
Rubii parašė:
O aš va sugalvojau nebekentėti skausmu 😂 nuvariau į gimdymo namus ir pasirodo, kad sąrėmiai yra, bet kaklelis uždaras 😂😂 nu blemba nenori niekaip mano gražuolė lyst…
Bet jus paliko gimdymo namuose ar paleido namo?
Aš šį vakarą jaučiu stiprius paruošiamuosius, tikiuosi artomiausiu metu sulaukti tikrųjų sąrėmių, be to žiauriai pykina, jau seniai taip bloga buvo....
hestonia parašė:
Bet jus paliko gimdymo namuose ar paleido namo?
Aš šį vakarą jaučiu stiprius paruošiamuosius, tikiuosi artomiausiu metu sulaukti t…
Jei pykina, galimai veriasi kaklelis, tai kaip ir geras dalykas 😃
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai