aniga00 parašė:
Pirma diena knietėjo ir maude, šiandien ketvirtą diena. Eina kamštis bet kokiu skausmu nebėra.
Važiuojam vistiek iki ligoninės, saremiai užeina reguliariai kas 3-5min ir stiprėja
aniga00 parašė:
Pirma diena knietėjo ir maude, šiandien ketvirtą diena. Eina kamštis bet kokiu skausmu nebėra.
Važiuojam vistiek iki ligoninės, saremiai užeina reguliariai kas 3-5min ir stiprėja
Sweet parašė:
Oj tikrai lekit. Man liepe kas 8min kaip bus jau vaziuoti, o cia jau kas 3-5.
Sekmes Jums💪🌿
Sweet parašė:
Oi kaip gerai ❤️
sekmes 🥰Sweet parašė:
Sweet parašė:
Sėkmės!
aniga00 parašė:
Kaip su judesiais? Man šiandien išvis ciut kruta 🙈 pilvas atrodo toks lengvas 🤦♀️
na man jie irgi apmažėję jau kokią savaitę, bet buvau pas gyd, viskas gerai
Sveikos, sekmės toms, kurios šiandien gimdo! Aš šiandien dariausi kraujo krešėjimo tyrimą ir kažkaip nesuprantu atsakyme D-dimerai (FEU) yra 1484 kai norma turi but <550
Pas gydytoją eisiu trečiadienį, kad pakomentuotų, bet dabar neramu kažkaip...gal čia nėščiosioms jis toks normalu?!
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai