Linetukė parašė:
O jum kazkoki simptomai buvo kad nesivystantis.
Jokių simptomų nebuvo. Ėjom 11savaitę užsivesti jau neščiosios knygelės ir pasakė jog 9savaitei nustojo vystytis. 😥
Linetukė parašė:
O jum kazkoki simptomai buvo kad nesivystantis.
Jokių simptomų nebuvo. Ėjom 11savaitę užsivesti jau neščiosios knygelės ir pasakė jog 9savaitei nustojo vystytis. 😥
Agne_222 parašė:
😪
Agne_222 parašė:
Man tai baisiausia kai po vizito ok o su sekanciu nebe.. uzjauciu labai sito as bijau labai atrodo bus itampa pastovi
bubblle18 parašė:
Man tai baisiausia kai po vizito ok o su sekanciu nebe.. uzjauciu labai sito as bijau labai atrodo bus itampa pastovi
Tai man dar ginekologė pasakė,jog viskas,o nuvažiavus į ligoninę kažkokia gydytoja apžiūrėjo sako lyg viskas ok laukiam pirmadienio,o tai buvo ketvirtadienis. Aš čiut iš proto neišėjau ir kaip tyčia nepamenu pavardės tos gydytojos kuri apžiūrinėjo. Bet pirmadienį jau pati supratau,jog nebera,nes atleido krūtinę. Dabar lb didelė itampa,bet tikiuosi šį kart viskas bus gerai.
grozisirestetika parašė:
Ir aš sulaukiau tyrimų atsakymo, dariau pakartotinai.
Įdomu PRG pirmadieni buvo 163 o vakar pakritęs tai normalu?
Jūs pastojus natūraliai? Jei taip, tai man atrodo Jūsų prg puikus
grozisirestetika parašė:
Ir aš sulaukiau tyrimų atsakymo, dariau pakartotinai.
Įdomu PRG pirmadieni buvo 163 o vakar pakritęs tai normalu?
man irgi svyruoja ☺️ ginė sakė, kad nieko tokio
akinom23 parašė:
Jūs pastojus natūraliai? Jei taip, tai man atrodo Jūsų prg puikus![]()
Taip, pastojau naturaliai.
Mirra parašė:
Sveikos merginos! Reikia patarimo - testai rodo teigiamą( labai neryškia juostele), tačiau šiandien pradėjau kraujuoti, pas daktare bandžiau registruotis,ji atostog…
O kraujuojat stipriai? Šviežias kraujas ar teplioja?
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai