Evitaa parašė:
Sveikinu prisijungus! 🎈
Ačiū
Evitaa parašė:
Sveikinu prisijungus! 🎈
Ačiū
Raselė3 parašė:
Sveikos. Šiandien ryte buvo myliukas, po pietu radau lašelį kraujo... dabar pradėjau pergyventi ar čia nuo sekso ar jau negeri dalykai darosi... galvoju gal bandyt…
Po myliuko gali būt šiek tiek pakraujavimų, tai atsimenu tokiu atveju uždraudė ginekologė myliukus. Būna jei placenta nepakilus gali pakraujuot arba tiesiog dėl hormoninio fono pasikeitimo neštumo metu ☺️ nepergyvenkit, tikrai dažnai pasitaiko ir nieko blogo nebūna. Pastebėkit save ar neintensyvėja, ar neskauda 🌿
tarkuotassuris parašė:
Jau turbūt tūkstantį kartų buvo šitas klausimas, bet dabar neatseksiu, tai nepykit 😅 gal kas nors gali parekomenduoti tikrai kokybiškus žuvų taukus? Aš nesu labai d…
Geriausi zuvu taukai - Rosita; Bioguto
tarkuotassuris parašė:
Jau turbūt tūkstantį kartų buvo šitas klausimas, bet dabar neatseksiu, tai nepykit 😅 gal kas nors gali parekomenduoti tikrai kokybiškus žuvų taukus? Aš nesu labai d…
Aš planuodama ir dabar naudoju omega marine labai labai kokybiški ir geri norvegiški žuvų taukai, turiu atlikusį 1 indelį nes ten 360 tab o dar turiu 2, tai galėčiau parduoti pigiau nes šiaip jie kainuoja 60€, galėčiau už 20€ parduoti. Jei domina parašykit 😊
bubblle18 parašė:
Gal norit mini prisistatyma padaryt?
1.Miestas
1.Kaunas
2. 23m
3. Per 3 mėn
4. Antras
5. Prieš 5mėn pagimdžiau jau mirusį 27sav sūnelį.
bubblle18 parašė:
Gal norit mini prisistatyma padaryt?
1.Miestas
1.Vilnius
2.29
3. iš pirmo ciklo
4.antras
5.ne
Prisistatau ir aš
Esu iš Kauno. 30 metų. Laukiam beveik 5 metai, pavyko tik iš antro FET. Pirmas vaikas ir kol kas persileidimų nebuvo, pfu pfu pfu 🤞
Kad ir kaip viskas baigtųsi, su vyru džiaugiamės, kad vis tik įmanoma mums pastoti, nes tai pirmas kartas per beveik 5 metus. Tai suteikia vilties, kad tikrai kadanors supuosime savo vaikelį, nes kol tai neįvyks - nepasiduosim
Terminas pagal mano skaičiavimus gegužės 1 d., bet paaiškės po pirmo vizito rugsėjo 12 d. Dabar esu ir balandžiukų, ir gegužinukų grupėje
akinom23 parašė:
Prisistatau ir ašEsu iš Kauno. 30 metų. Laukiam beveik 5 metai, pavyko tik iš antro FET. Pirmas vaikas ir kol kas persileidimų nebuvo, pfu pfu pfu 🤞
6 savaites jums?ir 6 savaite buvot vizite?gal galit papasokot ka jau mate?
bubblle18 parašė:
6 savaites jums?ir 6 savaite buvot vizite?gal galit papasokot ka jau mate?
Dar nebuvau, tik rugsėjo 12 d.pirmas vizitas. Tada turėtų būti 6+6, šiandien 5+4
25 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai