2023.09.07 19:02 (prieš 2 m.)
Lavasi parašė:
Kaip šiaip jaučiatės?
Kaip mityba, ar keitėt kažką?
Man tai kardinaliai pasikeite apetito reikalai su prasidejusiu pykinimu. Siaip esu meseda ir visokio riebaus maisto megeja, tai nestumo metu man persijungia atvirkstinis rezimas, apie bet kokia mesa pykina net pagalvot, tas pats su bet kokiu riebesniu maistu 🤢 Tik daržovės, vaisiai, uogos ir pieno produktai. Sakau man nèštumas tai savaiminė dieta
Dažniausiai smulkesnėm būna noras visokių riebesnių ir kaloringesnių dalykų, o vat stambesnėm, kaip man, atvirkščiai, organizmas pats sureguliuoja, kad leliukas būtų aprūpintas ☺️ Tik šįkart sunkiau, nes visvien turiu gamint ir dukrytei, o ji vis mėsos prašo
Vyras po darbo nusipirko kažkokių pyragėlių Lidl, panašių į kibinus, tai ojezus, namus vėdinti noris, tiesiog negaliu pakęsti kvapo 🤢 O dat savaitgalį nusimato pietūs pas uošvius, atvyksta šeima iš užsienio, užsiprašė visko lietuviško - cepelinų, žemaitiškų blynų ir pan
tai sėkmès man tuose kvapuose ir neišsiduodant, nes valgyt tai tikrai net pagalvot negaliu apie tokius dalykus 🤢 sėdėsiu salotas krimsiu, sakys kas tai pasidarė, galvos vėl su dietom išsidirbinėju