Netnetnetaa parašė:
Sveikinimai! Labai panaši situacija ir pas mus 😂 22 savaitė, laukiam šeimos papildymo birželio viduryje 🌷
Sveikinimai ir jums! 🥰 Sakyčiau tokia pati 😀 Aš savaite maždaug vėliau nei jūs 😀
Netnetnetaa parašė:
Sveikinimai! Labai panaši situacija ir pas mus 😂 22 savaitė, laukiam šeimos papildymo birželio viduryje 🌷
Sveikinimai ir jums! 🥰 Sakyčiau tokia pati 😀 Aš savaite maždaug vėliau nei jūs 😀
Andze7 parašė:
Mūsų mergaitė pasodinta sėdi, tačiau pati nemoka atsisėsti. Dar nešliaužia ir nesivarto nuo pilvuko ant nugaros 😬 matyt tokių jau neliko grupėje, visi jau daug ką d…
Ir mūsų nemėgo nuo gimimo gulėt ant pilvuko, irgi toks lepunelis vis ant rankų, tai irgi atsiliekame šiek tiek su bendraamžiais, irgi dar nesėdi ir ne ropoja, o ir šliaužti pradėjo neseniai 🫤
Sara3 parašė:
Ir mūsų nemėgo nuo gimimo gulėt ant pilvuko, irgi toks lepunelis vis ant rankų, tai irgi atsiliekame šiek tiek su bendraamžiais, irgi dar nesėdi ir ne ropoja, o ir …
Nesupykite, bet net ramiau, kai ne vienos tokios esame jau kažką bando ir maniškė su ropojimu, užpakaliuką kelia, tik nesupranta ką su rankom daryti. O kai parodau, pyksta ir verkti pradeda ko čia lendu 😂
Misko feja parašė:
Keliasi 1 kartą, apie 4-6 h. Aplamai daugokai ji miega😀
Kaip jums pavydžiu 😅🤣
Jurgute2000 parašė:
Sveikos, gal galite pasidalinti kokią maitinimo kėdutę įsigijote? Kokia jums pasiteisino arba gal kažkuri nepasiteisino ir nerekomenduotumėte pirkti?
Laba, mes pirkome Ikea Langur kėdutę 😊
Jurgute2000 parašė:
Sveikos, gal galite pasidalinti kokią maitinimo kėdutę įsigijote? Kokia jums pasiteisino arba gal kažkuri nepasiteisino ir nerekomenduotumėte pirkti?
Laba. Mes pirkome Peg Perego Prima Pappa Follow Me. Ji tinka ir tada kai vaikutis dar nesėdi, nes turi kelias sėdėjimo padėtis.
Laba Mamytės, o aš su buitiniu klausimu. Pas mus nuosavas senas namas. Ganėtinai šalta. Ir tuo pačiu šaltos grindys. Norėjau paklausti gal kas matė kažkur pirkti storas pėdkelnes su neslystančiu paduku. Ar kažką panašaus, kas praverstų ant šaltų grindų.. juk jau judėjimas ant lavinimo kilimėlio neįdomus 😊