Mėtameškinija parašė:
Ogmios miestelis BabyCity. Man galva apsisuko nuo kiekio, įvairovės ir spalvų. Girdėjau, kad ir konsultacijos geros- aš pirmą sykį atėjau pasižvalgyti, nieko neklau…
Liuks, ačiū! 😊
Mėtameškinija parašė:
Ogmios miestelis BabyCity. Man galva apsisuko nuo kiekio, įvairovės ir spalvų. Girdėjau, kad ir konsultacijos geros- aš pirmą sykį atėjau pasižvalgyti, nieko neklau…
Liuks, ačiū! 😊
Nesakysiu321 parašė:
Aš irgi šiuo domiuosi, bet prisiskaičiau, kad lūžta jie baisiai... Kurį konkrečiai modeliuką pirkot? Nes svarstau Tutį arba Noordi.
Mes turim Noordi.. Na nepanašu, kad ketintų lūžti, tik rankenos "oda" apsilaupė per 2 metus ir sunkokas. Bet tie dideliais ratais ir gero pravažumo vežimėliai dažniausiai sunkūs .
Greta Sir parašė:
Labas, gal kas parduodate GEPRETIX 200mg? 🙂
Aš irgi turiu lapelį, gal kokios tabletės ir trūksta.
Papartele parašė:
Mes turim Noordi.. Na nepanašu, kad ketintų lūžti, tik rankenos "oda" apsilaupė per 2 metus ir sunkokas. Bet tie dideliais ratais ir gero pravažumo vežimėliai dažni…
Mes gyvename name, vietos tikrai turim. Automobilis miesto visureigis, tai vietos yra. Tik bijau, kad nesulūžtų 😂. Ir noriu pravažaus vežimėlio.
Šaškė parašė:
Vilnietės, o gal žinot didesnę vežimėlių parduotuvę? Kur atėjus galima išsibandyt daugiau nei 3 modelius?
Man patiko Drambliukas Viršuliškėse, kitoks asortimentas nei BabyCity. Dar yra prie Ulonų verslo centro nemaža parduotuvė Kinderplanet Šiaurės miestelyje.
Ocean Ni parašė:
Siaip tai net pikta, kur logika, kad kai kaip tik padaugeja islaidu su nauju seimos nariu, turi isgyvent su vos ne puse savo algos. O jei dar viena mama islaiko maz…
Vienai auginant vaiką bus galima imti pilnus 18 ar 24 mėn ir už 2 neperleidžiamus mėnesius bus mokamas pilnas atlyginimas, lašas jūroj, bet bent šis tas
egluteboom parašė:
laba, ar kas planuojate pirkti babybjorn gultuką? ar apsimoka?
Laba, planuoju butinai..
Naudojau sunui, nepamainomas dalykas, super patogus