justik03 parašė:
🩷Vardas: Adrianas
📆 Gimė: 2025-04-17
Sveikinimai!!💙💙
justik03 parašė:
Sveikinimai!!💙💙
justik03 parašė:
Sveikinimai 🥳🌸🥰
_ievute_ parašė:
O jus prasot, kad tikrintu gimdos kakleli? nes man ne karto per visa nestuma nera tikrine
Neprašiau, bet man pažiūrėjo kai darė echo, dėl pilvo kietėjimo, 33 savaitę buvo uždaras 3,5 cm. O dabar nežinau kitą savaitę važiuosiu vėl darytis tai gal pažiūrės echoskopu.
Iveta1998 parašė:
Buvau šendian pas daktare tai atsiverimas 2 cm o man dar tik 35 sav. bijau kad nepradečiau gimdyt ankčiau 😔
Bet neskauda? Nera parosiamuju? Ka daktare sako?
fėja32 parašė:
Kada planuoja namuciu paleisti?
Nieko nesake ,bet gal rytoj jau manau paleis,dar jokiu man tyrimu nedarė, echoskopa nedarė. Manau turi krauja paimti ,echoskopa gimda paziureti . Sventes manau busiu namuose
BožkeK parašė:
Nieko nesake ,bet gal rytoj jau manau paleis,dar jokiu man tyrimu nedarė, echoskopa nedarė. Manau turi krauja paimti ,echoskopa gimda paziureti . Sventes manau bus…
Siaip man du cp buvo,tai jokiu tyrimu niekas ir nedare,nei echo,nieko. Ateidavo,paspaudydavo pilva ir viskas. Vaikiukus ziuredavo kasdien,dvieju paru tyrimus padare ir vsio
_ievute_ parašė:
O jus prasot, kad tikrintu gimdos kakleli? nes man ne karto per visa nestuma nera tikrine
Manęs irgi netikrina 😂 sakau gal reik durnių įjungus nuvažiuot padejuot kad patikrintu 🤔
12 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai