Blueberryy parašė:
O sakykit ar jusu vaikiukai kniurksi? Nemoku apibudint, bet kvepuodama tokius garsus kaip kiauliukas skleidzia, nesuprantu ar su burna daro ar is nosytes cia. Prava…
Kriuksi kriuksi ir mano😄
Blueberryy parašė:
O sakykit ar jusu vaikiukai kniurksi? Nemoku apibudint, bet kvepuodama tokius garsus kaip kiauliukas skleidzia, nesuprantu ar su burna daro ar is nosytes cia. Prava…
Kriuksi kriuksi ir mano😄
Blueberryy parašė:
Maista normalu ruosiu gal 1-2 kartus savaitej🤔🫠 kadangi musu panele pastarasias savaites buvo diena su naktim sumaisius, tai nakti kankinomes, nemiegojom, o diena m…
Ar susitvarke jums miegas?
Katty parašė:
Ar susitvarke jums miegas?
Praeita naktis ir sita dabar buvo kazkoks stebuklas, nes miegojo naktim... nezinau kaip persiverte, tikiuosi labai, kad taip ir liks... tik tiek, kad nemiega diena praktiskai, po 30min miegeliai, nebent lauke tai ilgiau tada miega🤔 siaip manau del to miega, nes kartu su mumis lovoj, as uzmiegu bemaitindama, jin uzmiega ir nebeperkeliu as jos🤔
Mums vakar diena sunki irgi buvo valgė pastoviai, sunkiai miegojo, nakti šia kas valanda kėlėsi ( nors ir taip naktim ne meigalius yra) tao miegojo irgi su mumis šianakt nepajėgiui perkelti jo lovą 😀
Mes po gydytojų mėnesio proga, priaugom 1,5kg su MP 🥰 esu labai laiminga 🤗 viskas gerai sveiki, gavom irgi skiepą 🙂
Kriuksi ir mūsų savaip, bet dažniausiai kai pervalgo ir atpyla kažkiek... 🥺
Katty parašė:
As sia sav jau 3 kart uzsisakau bolt maista sau pietums ( gerai kad sveikesni kokiu salotu ar troskini) nu visai nespeju nieko gamint kai viena su leliuku bunu nami…
Man vyras užsakė darbo dienomis nuo pusryčių iki vakarienės 🤭 aš būčiau tikėjus savo galimybėm pačiai 😂 bent dabar pirmom savaitėm, manau, išsigelbėjimas.. namuose ką nors aptvarkau, jei yra laiko. O va pavalgyt svarbiau.
Aš labiau čipsų noriu 🙈
Ukas parašė:
Man vyras užsakė darbo dienomis nuo pusryčių iki vakarienės 🤭 aš būčiau tikėjus savo galimybėm pačiai 😂 bent dabar pirmom savaitėm, manau, išsigelbėjimas.. namuose …
Tai ir pavalgykit tu cipsu..kol kas as sau viska leidziu..kol nedaejau iki formu tvarkymo..vasara arteja.🤐🤐🤐ar kas nors ribojat ir ziurit maista?
Aš irginl čipsų norių 😀 bet bijau, kad nepustu pilvuko todėl jeigu paragauju kai vaikai valgo tai kokius tik 5 😅 šiaip labai savęs neriboju, bet nepersistengiu jeigu kokia bulkutė, šokolado gabaliukas tik vienas per diena ir t.t. 🤗 aišku nevalgau kur yra kopustas, svogūnas, česnakas 😀
Katty parašė:
Tai ir pavalgykit tu cipsu..kol kas as sau viska leidziu..kol nedaejau iki formu tvarkymo..vasara arteja.🤐🤐🤐ar kas nors ribojat ir ziurit maista?
Aš stengiuosi minimaliai čipsų ir pan. Kai labai traukia tada. Mergaitei pilvą pučia, tai stengiuosi kuo mažiau nesveiko maisto.
Su formomis. Vakar radau zieminę striukę, apsidžiaugiau, kad bus kaip tik terasoje būt. Šian supratau, kad nebent kitą žiemą 🤭 per pilvą nesueina 😂
MisDi parašė:
Aš irginl čipsų norių 😀 bet bijau, kad nepustu pilvuko todėl jeigu paragauju kai vaikai valgo tai kokius tik 5 😅 šiaip labai savęs neriboju, bet nepersistengiu j…
Aš va panašiai kaip jūs 🤭 tik svogūnus, česnakus valgau. Ligoninėje sakė, kad ir rauginti kopūstai nieko tokio.
Jei labai matysis, kad vaikui dėl mano maisto pučia pilvą, tada bandysiu atsisakynėti maisto produktų ir ieškot "kaltininkų"
Katty parašė:
Pradėsiu žiūrėt ką dedu į burna kai grįšiu į sportą. Apsilankau pas gine 19 diena ir leksiu į Zumba 😀
7 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai