Lindi parašė:
o zagsi daznai
pas jus?
Pasitaiko gana dažnai jaučiu tą "tiksėjimą"
Lindi parašė:
o zagsi daznai
pas jus?
Pasitaiko gana dažnai jaučiu tą "tiksėjimą"
Ar kažkam jau darė BGS tyrimą?
Aš iš po jo katik. Neprisimenu kažkaip jo iš ankstesnių vaikų... neužstrigo.
Nu, bet šitą regis atsiminsiu....greitai bet labai nemaloniai buvo, o po jo grįžus namo vos širdis nesustojo nes radau kraujo po tualeto ir skauda iki šiol šlapinantis. Gydytoja apie tai neįspėjo. Ėmiau ieškot info tai radau kad aš ne viena tokia tai normalu ko gero...kitas įdomus faktas, kad visur rašo kad jis kompensuojamas, o man teko kažkodėl už jį susimokėt...nesidomėjau sumokėjau ir tiek, ne kažkoks kosmosas 15eur. Bet šiaip įdomu ar visoms jis mokamas ar čia pagal kažkokius kriterijus... pasidalinkit patirtim kas turėjot gal jau šį tyrimą.
Laimedelnuose parašė:
Aš vakar dariausi, tai irgi susimokėjau. Tik realiai nieko nemalonaus nepajaučiau, buvau nusiteikus baisesniems potyriams , tai nustebau, kai gydytoja pasakė, jog viskas. ☺️
Laimedelnuose parašė:
o tai labai giliai kisa, kad net po to tepinelio paiemimo kraujo atsirado? :/
Laimedelnuose parašė:
Aš darysiuos už poros sav. Su pirmu kai dariausi, nebuvo jokio diskomforto ir tuolabiau kraujo. Mokėti su pirmu gavau, nes dariausi privačiai. Dabar darysiuos pas poliklinikos akušerę, dėl mokėjimo neminėjo, bet nenustebčiau, jei reiktų nes esu girdėjus, kad ale kompensuoja, bet vistiek visos moka
Lindi parašė:
o tai labai giliai kisa, kad net po to tepinelio paiemimo kraujo atsirado? :/
Jausmas buvo nemalonus lyg įdurtų... kol iki mašinos nuėjau ir namo parvažiavau dar jaučiau. O dabar šlapinantis toks lyg deginimas ir ant popieriaus lieka šviežio kraujo dėmės... tai va ir nesuprantu ar čia per giliai kažką kažkur ar čia taip turi būt...
Laimedelnuose parašė:
Jausmas buvo nemalonus lyg įdurtų... kol iki mašinos nuėjau ir namo parvažiavau dar jaučiau. O dabar šlapinantis toks lyg deginimas ir ant popieriaus lieka šviežio …
Manau taip neturi būti, matyt kažkur įdrėskė, pažeidė gleivinę ar pan
Angels22 parašė:
Sveikos,paskaičiau apie tašes ir dabar pasimečiau🙈, aš galvojau, kad tave į palatą pagulto ir tada nu kai jau gimdymas prasideda varai į gimdykla, tai užtenka vieno…
Jei neturėsite išankstinio siuntimo į ligoninę dėl kažkokių planinių priežasčių, o į ligoninę atvyksite prasidėjus veiklai, keliausite į gimdyklą, o palatą gausite tik po to, todėl ir dedasi moterys atskirą krepšelį, kad būtų po ranka gimdyklai reikalingi daiktai ir nereiktų ten su visais "čemodanais" keliauti.
Uppe parašė:
O jeigu butu paskirtas CP tai ta antra tase butu nereikalinga ar vis tiek reikia susideti antra sauskelnem, drabuzeliam ir pan?
Tai vis tiek turite paduoti rūbelius, savo slaugos priemones atskirai sudėtus. Ar tai bus tašė, ar maišelis, ar dar kas niekam ten nesvarbu.
Laimedelnuose parašė:
Aš gavau siuntimą jam, nesakė, kad reiks mokėt, bus matyt.
Mamos, help,
Pirmą kartą taip per visą nėštumą sukietėjo viduriai 3 parą negaliu atlikti reikalo nors noriu bet stovi viskas o standintis jau tokiame laikotarpyje lyg kažkur skaičiau negerai, atrodo sprogsiu. Suprantu kad reikia daugiau skaidulų ir vartoti produktų kurie padeda viduriukams, bet šiuo atveju jau yra kamštis ar klizmutes naudoti galima? Gal kuri buvo susidūrusi
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai