Gabi023 parašė:
Aš pirkau iš knito
Šiltesnė pirkot ar jau kaip pavasarine ?
Gabi023 parašė:
Aš pirkau iš knito
Marija55 parašė:
Siandien buvau pas gine , lygiai 33 savaite ir mazasis sveria jau 2.3kg tai dar laiko liko galvoju kiek dar cia jisai priaugs 😅😅Begulant kol matavo kaip man bloga pasidare galva pradejo suktis ir karstis ispyle tai kai pasake kad 2,3kg sveria nu galvoju nenuostabu kad viska man jisai uzspaude 😄
Ernesta15 parašė:
Siandien buvau pas gine , lygiai 33 savaite ir mazasis sveria jau 2.3kg tai dar laiko liko galvoju kiek dar cia jisai priaugs 😅😅Begulant kol matavo kaip man bloga p…
Man šiandien 32+5, tai 1.8 kg. Sako, oj, mažutis, bet pamenu su dukra irgi taip buvo, o ji per paskutinį mėnesį iki beveik 4 kg šovė.
Noriu dar grįžti prie vežimėliu temos🙌
Galvoju gal pradžiai reikia nusipirkti tik auto kėdutę su lopšiu, o sportinuką vėliau, nes jo dar nereiks kurį laiką.. ar teisingai čia galvoju?😶🌫️
Su pirmu pirkom 3 in 1, bet kai matau kiek yra fainų sportininkų, kazkaip nesinori skubėti..
Ką rekomenduotumėte galvojant apie lopšį ir auto kėdutę?
Kala parašė:
Galvoju gal pradžiai reikia nusipirkti tik auto kėdutę su lopšiu, o sportinuką vėl…
Aš irgi masčiau apie tai, bet...gavau pačiupinėt cybex balios lopšys ne pats erdviausias, bet žinau kad kai ateis šiluma mažius jau bus prakutes šoksim į sportinę dalį kuri nu tikrai toookia faina, patogi, lengva, ir susilanksto su važiuokle...tai nusipirkom 3in1.
Kala parašė:
Galvoju gal pradžiai reikia nusipirkti tik auto kėdutę su lopšiu, o sportinuką vėl…
Tai pirkit tik auto kedutę ir lopšį
Pati manau paklausdama ir atsakėte sau į klausimą
Turit ir patirties ir žinot ko norit
Monciutė parašė:
Man šiandien 32+5, tai 1.8 kg. Sako, oj, mažutis, bet pamenu su dukra irgi taip buvo, o ji per paskutinį mėnesį iki beveik 4 kg šovė.
Maniskis tai ir ilgas bus manrodos nes kojos grynai po krutine, atrodo kai spiria grynai I papus atsiprasant 😂😂😅
Ernesta15 parašė:
Maniskis tai ir ilgas bus manrodos nes kojos grynai po krutine, atrodo kai spiria grynai I papus atsiprasant 😂😂😅
Ir aš taip jaučiu🤣 net nesuprqntu kaip jis čia įsitaisęs atrodo ir viršuj ir apačioi ir šonuos jaučiu...duodas kaip reikalas😅
23 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai