Kunarckrs parašė:
Kaip manot ar verta vykti pasitikrinti? Jau gulejau 5 kart ligonineje plaučiu brandinimai , tai jeigu nvyksiu ir paguldys tikrai, bet visa nakti skaudejo pilva toks…
Visada verta, jei neramina vaziuokit
Nerizikuokit
Kunarckrs parašė:
Kaip manot ar verta vykti pasitikrinti? Jau gulejau 5 kart ligonineje plaučiu brandinimai , tai jeigu nvyksiu ir paguldys tikrai, bet visa nakti skaudejo pilva toks…
Nerizikuokit
Ernesta15 parašė:
Nerizikuokit
Nu va nuvykau ir iškart pagulde , gimda susitraukus bet veikla nevyksta , lašina magni ir tiek
O man šiandien irgi nesuprantu dėl ko susitraukinėja pilvas. Bet taip keistai vienoj pusėj pilvo. Jau vienu metu ir išsigandus buvau, tai nuėjau pagulėti, pasnaudžiau. Atrodo nurimo.
Šiaip būtų labai nekažką, nes vyras išskridęs savaitei, o aš viena su vaiku. Kažkam iš artimųjų atvažiuoti iki manęs min 2 valandos😀tai šiandien kažkaip bandysiu ramiai ant sofutės likusią dieną praleisti.
Kunarckrs parašė:
Nu va nuvykau ir iškart pagulde , gimda susitraukus bet veikla nevyksta , lašina magni ir tiek
Stenkites nestresuoti labai , svarbiausia esat ziurima ir leliukas sveikas🩷 zinau lengva pasakyt bet as kai pastresuoju tai man ir pilva traukt pradeda ir nugara skauda viska , dar kai su bernais gyvenu (vyras ir sunus) tai jie man tik stresa ir tevaro 😂
Ernesta15 parašė:
Skamba kaip Braxton hicks tie paruosiamieji, man daznai viena puse iskyla kaip kamuolys koks butu 😅
Man irgi tas pats 😁
Lindi parašė:
tai kai iskyla vienoje pilvo puseje tai cia vaikelis manau taip isiremia
Ar labai kieteja pilvas?
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai