EvieV parašė:
Manes irgi visai nepykino, tik nemazas nuovargis buvo. Dabar daug geriaulaukiu didziojo scano, o jus jau ar buvot 12sav scane?
![]()
Man 12 savaiciu bus tik si penktadieni, lapkricio 14 vaziuosiu i ligonine skanui. Labai laukiu
EvieV parašė:
Manes irgi visai nepykino, tik nemazas nuovargis buvo. Dabar daug geriaulaukiu didziojo scano, o jus jau ar buvot 12sav scane?
![]()
Man 12 savaiciu bus tik si penktadieni, lapkricio 14 vaziuosiu i ligonine skanui. Labai laukiu
EvieV parašė:
Oj.. kada jums cia taip pastebejo? Siaip jauciates gerai?![]()
Visai nesenai, darė ta galiukozes tyrima ir anksčiau, bet buvo neigiamas bet štai padarė vel nes vaikelio dydis jiems didelis pasirodė ir va pasirodo tokios naujienos. Tad dabar turiu laikytis spec dietos ir prie viso šito dar ir anemija atsirado... Taip džiaugiausi visa nėštumą kad pilna jėgų ir viskas kaip is pypkės tad dabar vien problemos... Ryt vėl I ligoninę... ???? Tikiuosi jūsų reikalai geresni!
Fotografebarak parašė:
Visai nesenai, darė ta galiukozes tyrima ir anksčiau, bet buvo neigiamas bet štai padarė vel nes vaikelio dydis jiems didelis pasirodė ir va pasirodo tokios naujien…
Sveikit!
Viskas bus gerai, nebedaug liko
Man net nedare gliukozes tyrimo, kurioj ligoninej Jus lankotes? Tik va, gausiu antibiotikus gerti, nes slapimo tyrimas negeras, rodo infekcija, nors as pati jokiu pozymiu nejauciu.
Lieepa parašė:
Sveikit!Viskas bus gerai, nebedaug liko
Man net nedare gliukozes tyrimo, kurioj ligoninej Jus lankotes? Tik va, gausiu antibiotikus gerti, nes slapimo ty…
Slapima ligonineje ar gp aptare su jum? As ligoninej tik karta buvus iki siol, bet jokiu tyrimu rezultatu niekas neaptare su manim, tik pasake jei kas ne taip - paskambinsim, ir bye
Fotografebarak parašė:
Visai nesenai, darė ta galiukozes tyrima ir anksčiau, bet buvo neigiamas bet štai padarė vel nes vaikelio dydis jiems didelis pasirodė ir va pasirodo tokios naujien…
O jums dare profilaktiskai ar del kazkokiu pozymiu ar seimos istorijos? Kantrybes ir sveikatos
as kol kas jauciuosi irgi puikiai.. bet bijau girtis, dar daug liko
anemijos ir as bijau, turejau ja ories du metus bet kontroliavau maistu ir papildais.. tai matyt polinkis yra
Lieepa parašė:
Man net nedare gliukozes tyrimo, kurioj ligoninej Jus lankotes? Tik va, gausiu antibiotikus gerti, nes slapimo ty…
As holles Street. Man dare nes vienas iš reguliarių kraujo tyrimų buvo aukštas ir dėl to kad lelius dickis. Aš šiandien vėl ligoninėje, žiūrėsiu ką ši kart prikabins. Stengiuosi išlikti pozityvi ir džiaugtis paskutinėmis savaitėmis... Viskas jau paruošta sūneliui
Lieepa parašė:
I kaip jus? Viskas gerai? Kurioje ligonineje?
Elžbietukas parašė:
Sveikutes. Na va ur as pagaliau is ligonines gavau apoinmenta lapkricio 30 d 😍
Smagu, man 29d 20 sav echo
EvieV parašė:
Smagu, man 29d 20 sav echo![]()
Oo faina . Jau 20sav bus 😍 eina sau. Man atrodo laikas letai eina bet gal ir greitai 🤔😀 nzn noris zynoti jau ka turesim 😍😍
12 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai