vanile- parašė:
Na jei bendraujasi tai gal tuomet kazkas kitaip bus, sekmes tada!![]()
dekui mergyt
kaip tavo lelius manau jau 8 sav eina sau kaip greit laikas bega....o kaip tu atdsidekojai gydytojai???aisku jei nepaslaptis ...ir kaga po gimdymo??
vanile- parašė:
Na jei bendraujasi tai gal tuomet kazkas kitaip bus, sekmes tada!![]()
dekui mergyt
kaip tavo lelius manau jau 8 sav eina sau kaip greit laikas bega....o kaip tu atdsidekojai gydytojai???aisku jei nepaslaptis ...ir kaga po gimdymo??
FIJA parašė:
dekui mergyt![]()
kaip tavo lelius manau jau 8 sav eina sau kaip greit laikas bega....o kaip tu atdsidekojai gydytojai???aisku jei nepaslaptis ...ir kaga po g…
Laikas bega nesustabdomu greiciu, mama mano ir sako eina sau atrodo va tik tu tokia maziuke buvai, o cia jau tu turi dukryte
o buvo visko ir dar bus , buna labai gerute buna irzlesne, ypac kai siti karsciai, bet viskas praeina, reikia tik dideles kantrybes ir dziaugtis mazyte :)) vienaip ar kitaip esam begalo laimingi!
Kaip atsidekojau? Ogi paprastai, pasakiau : Didelis Aciu visam personalui kas dalyvavo mano gimdyme ir tiek
o plius mes nemokam duoti kysiu, man tai ne prie sirdies, o ir nereikejo, nes gydytojai to neparode, kad laukia kazko, viskas buvo daroma,kas imanoma ir geriausia
Linkiu ir tau to paties
vanile- parašė:
Laikas bega nesustabdomu greiciu, mama mano ir sako eina sau atrodo va tik tu tokia maziuke buvai, o cia jau tu turi dukryteo buvo visko ir dar bus , buna labai…
oi kaip fainiai as laukiu nsulaukiu kada savotura galesiu supuoti:)))
as ne apie kysius kalbu o apie padeka saldainiu deze geliu puokste ar kazkas panasaus
FIJA parašė:
oi kaip fainiai as laukiu nsulaukiu kada savotura galesiu supuoti:)))
as ne apie kysius kalbu o apie padeka saldainiu deze geliu puokste ar kazkas pana…
Aaa
Atnese personaluj kuomet atvyko manes pasiimti su leliuku is ligonines
vaisara parašė:
Vilmuka, o kur tokia mokyklėlė yra?
Ligonineje reikia registruotis www.ligonine.lt/index.php?id=paslaugos
Yra ir poliklinikoj 243 kab.,bet ten nebuvau, tai nieko negaliu pasakyt.
vaisara parašė:
As ligoninej pirmoj pamokelej buvau. Dabar registruosiuosi i likusias
Ar labai ilga buvo paskaitele?
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai