DaivuskinasUK parašė:
sese man sake,kad nuo rugsejo menesio nebesakys,tai jei tau dar pasakyks,paklausk gydytojos ar teisybe ir paklausk kodel?
man rugsejo 3 skanas paskirtas tikiuosi pasakys ko laukiam
na jei ka uzklausim kodel ir kaip cia taip
DaivuskinasUK parašė:
sese man sake,kad nuo rugsejo menesio nebesakys,tai jei tau dar pasakyks,paklausk gydytojos ar teisybe ir paklausk kodel?
man rugsejo 3 skanas paskirtas tikiuosi pasakys ko laukiam
na jei ka uzklausim kodel ir kaip cia taip
DaivuskinasUK parašė:
Sveikos,merginos,nezinau ar girdejot,bet nuo rugsejo cia,Uk, nebesakys per scana vaiko lyties.Mano sese va siandien dare pirma scana ir paklause gydytojos,tai atsakymas buvo,kad mes labai uzsieme ir neturim laiko...Aisku,as manau,kad ne tame priezastis,juk pamatyti lyti daug laiko nereikia,nes juk ziuri viska tuo metu,bet manau,kad jie sumaste taip pinigu pasidaryti...Nes norint suzinoti lyti reiks eiti kazkur,kur kainuos ar 90 svariuku...
nelabai noriu tiket mano drauge ejo uzvakar viska pasake ir jaigu pasake jums kad neturi laiko tai galit net i teisma paduot nesamone nes cia daktarai labai sokineja na bent palink mus
DaivuskinasUK parašė:
Sveikos,merginos,nezinau ar girdejot,bet nuo rugsejo cia,Uk, nebesakys per scana vaiko lyties.Mano sese va siandien dare pirma scana ir paklause gydytojos,tai atsakymas buvo,kad mes labai uzsieme ir neturim laiko...Aisku,as manau,kad ne tame priezastis,juk pamatyti lyti daug laiko nereikia,nes juk ziuri viska tuo metu,bet manau,kad jie sumaste taip pinigu pasidaryti...Nes norint suzinoti lyti reiks eiti kazkur,kur kainuos ar 90 svariuku...
Nieko negirdejau...
Bet cia nesamone manau butu, cia kaip ir diskriminacija.. Nepadarys taip tikrai, nes neturtingos seimos, kurios neturetu tu 90 svaru scanui drasiai eitu i citizens advice biura ir eitu po to i teisma uz tokia nelygybe.... Nu kazkaip manau kad cia tik pletkai
O siaip as kita savaite einu pas midwife, tai paklausiu jos
Pirma- sitie gandai jau labai seniai sklando. Ir ne tik UK zada nebesakyti lyties, o ir daugelyje kitu saliu... O problema kodel jie nesakys- dauguma seimu ( ypac musulmonu) daro isvalymus ir visais kitais budais atsikrato kudykiu, jei suzino, kad bus mergaite. Anglijoj gal tai ir nera labai aktualu ir neskamba garsiai, bet tokiose salyse kaip Indija- tiesiog masiskai yra atsikratoma mergaiciu... Kad visoms nesakys, ko laukiasi as irgi netikiu, bet manau, kad jos ziures pagal situacija- sakyti ar ne. Manau musulmonem tas draudimas labiau galios.
Dabar nesakyks NIEKAM,nesvarbu tu musulmonas ar baltas ar dar koks...Ir tai bus nuo rgsejo menesio,tad kas turit antrus scanus si menesi,manau dar suzinosit. Mano sesei vakar dare pirma scana ir pasake,kad ji lyties nebesuzinos(jai antras scanas spalio men).
Galbut Uk sumaste kaip pasidaryti pinigeliu,nes norint suzinoti tik lyti-eik privaciai,mokek pinigus ir suzinosi.
DaivuskinasUK parašė:
Dabar nesakyks NIEKAM,nesvarbu tu musulmonas ar baltas ar dar koks...Ir tai bus nuo rgsejo menesio,tad kas turit antrus scanus si menesi,manau dar suzinosit. Mano sesei vakar dare pirma scana ir pasake,kad ji lyties nebesuzinos(jai antras scanas spalio men).
Galbut Uk sumaste kaip pasidaryti pinigeliu,nes norint suzinoti tik lyti-eik privaciai,mokek pinigus ir suzinosi.
na nieko netaip toli man skanas ir jis bus po rugsejo 3 ir paklausim ir paziuresiu paziures ar ne
gal tikrai tik pletkai
DaivuskinasUK parašė:
Nu blemba netikiu... Sakau varau as pas midwife kita ketvirtadieni ir issiaiskinsiu
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai