Rodo parašė:
Žiūriu kas kaip atsako iš tos pačios vietos😄 Čia galima,man sakė,kad nepropaguoja😄 Na,pagyvensim,pamatysim. Reiks abiems scenarijams pasiruošti.
Mane siandien paleidzia ir antram skyrui 207 palata visa laisva bus😀
Antakalnio g. 57, VilniusRodo parašė:
Žiūriu kas kaip atsako iš tos pačios vietos😄 Čia galima,man sakė,kad nepropaguoja😄 Na,pagyvensim,pamatysim. Reiks abiems scenarijams pasiruošti.
Pedita parašė:
Maniškis dar gimti nesiruošia niekaip😄 Kaip jūsų cp praėjo? Taip greit po cp paleidžia?
Rodo parašė:
Maniškis dar gimti nesiruošia niekaip😄 Kaip jūsų cp praėjo? Taip greit po cp paleidžia?
Viskas gerai atsigavimas truputi siunkiau bet su kiekviena diena vis lengviau darosi, taip po cezario kaip ir po naturalaus po 2 paru paleidzia😊
Pedita parašė:
Viskas gerai atsigavimas truputi siunkiau bet su kiekviena diena vis lengviau darosi, taip po cezario kaip ir po naturalaus po 2 paru paleidzia😊
Man sakė 3 paros. Gimdžiau penktadienį. Apie 16 val. Pirmadienį jau galvojau važiuosiu namo, bet sako "išrašom iki pietų, o vakare gimdėt, dar ne 3 paros".
Barbarbar parašė:
Man sakė 3 paros. Gimdžiau penktadienį. Apie 16 val. Pirmadienį jau galvojau važiuosiu namo, bet sako "išrašom iki pietų, o vakare gimdėt, dar ne 3 paros".
Man su dukra ANG cp dare treciadieni ryte tai penktadieni isleido nes prasiau pati. Siaip nebutu leide bet sakau nenoriu savaitgali gulet tai paleido. Siaip 3paros priklausomai kaip sceikata mamos ir vaiko
Jusia parašė:
Man su dukra ANG cp dare treciadieni ryte tai penktadieni isleido nes prasiau pati. Siaip nebutu leide bet sakau nenoriu savaitgali gulet tai paleido. Siaip 3paros …
Man taip pat ryte treciadieni cp buvo, o penktad isleido.
Is vaikelio puses viskas gerai, daktare leidima dave vaziuoti namo, is manes taip pat nusiskundimu nebuvo, tai ir isvaziavom.
Barbarbar parašė:
Taip jie skaiciuoja jai iki pietu pagimdai tada isleidzia po 2 paru jai po pietu tai tik po 3 paru, mes gimem treciadieni 11:19 tai mus ir isleido penktadieni, nors aisku irgi nelabai norejo del genetiniu tyrimu bet nuejau paprasiau kad namo norim tai ir padare sake labai didelio skirtumo nera kada daryt juos, tai vat jau nuo penktadienio namie or labai dziaugemes
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai