Barbarbar parašė:
Gimdžiau su paprasčiausia maike, vis tiek viskas ten pakelta būna.
Maike suprantama. Pizamos apacia kelnes arba sortai 🙂 Todel ir sakau, kan nera tinkama. 🙂
Antakalnio g. 57, VilniusBarbarbar parašė:
Gimdžiau su paprasčiausia maike, vis tiek viskas ten pakelta būna.
Maike suprantama. Pizamos apacia kelnes arba sortai 🙂 Todel ir sakau, kan nera tinkama. 🙂
tigriuke666 parašė:
Taip, supratau aš Jūs. Čia tik papildžiau, kad išvis nepersistengti, nes paprasčiausia vyro maikė bus geriausia. Ten plika uodega visą laiką reikia būti vis tiek 😅🤣
tigriuke666 parašė:
O kaip jus per pizama gimdysite? Naktiniai del to ir dedasi kad galetu jus apziureti reikalui esant ir jei prasides veikla tik pakelti ir gimdote...
Man planinis cp bus, tai ir klausiu, gimdyciau pati tai klausimu netureciau
Georginna parašė:
Sveikos, gal kas zino kokie naujausi ribojimai nuo siandien?![]()
Ligoninėse ir toliau kaukės lieka. 😔
Įdomiai ten su tom kaukėm buvo. Akušerė pasakė nusiimt ir pati nusitraukus vaikščiojo, kažkokia gydytoja, kur tik ateidavo pažiūrėt matavimų - liepdavo užsidėt. Taip ir traukiojau. O per gimdymą ten visi be kaukių buvom
Jau palatoje esant, kai kurie prašydavo užsidėt, kitirms ten vienodai sodai žydi. Personalas aptarnaujantis su nusmauktom vaikšto🙈
iievaa parašė:
Ligoninėse ir toliau kaukės lieka. 😔
Kaukės,tai mažiausia problema. Įdomu kaip su testais ir vyro dalyvavimu gimdyme bei po to,ar jis gali išeiti ir vėl grįžti į ligoninę ar ne,kaip ir per ekstremalią situaciją buvo🤔
Sveikos 😊 Kaukes tai tikrai ir man vienodai, pirmaji su kauke gimdziau, maziausiai rupejo kas ant to veido 😀 idomu ir man kaip ten su vyru lankymu, taip noretus, kad bent diena galetu padet 😞 bent jau pirma para, kol atsigauni bent kazkiek. Nes su pirmu kai visiskai visur viena buvau, tai matyt uztai ir patirtys visos baisios dabar atrodo. Tokia viena atrodo palikta, dar viskas ir taip nauja, nieko nesupranti 😒
Pedita parašė:
Man planinis cp bus, tai ir klausiu, gimdyciau pati tai klausimu netureciau
Vistiek naktiniai ar ilga maike, nes pjaunant turi buti apacia be nieko 😉. Be to po gimdymo galesite paprasyti, kad perrengtu ir pizama, svarbu rando nespaustu ir neliestu guma pizamos 🙂.
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai