2021.12.29 15:04 (prieš 4 m.)
Sveikos. Va toks klausimėlis. Žinau, kad reikia išlaukti, bet visokios mintys lenda į galvą.
Mano ciklas nereguliarus 34-38 dienos. Norime susilaukti antro vaikučio, tad bandome visaip kaip. Turiu programėlę, kuri rodo vaisingas dienas, tad mylėjomės ir tomis dienomis. Aišku, kai ciklas nereguliarus, tai ir programėlė gali netiksliai skaičiuoti. Tai va, likus iki ciklo pradžios 3 dienoms, pasirodė tokia nemaža "balutė" kraujo! Buvau nustebusi, nes mano ciklas visada ilgesnis nei įprastas, na bet prasidėjo tai prasidėjo. Kitą dieną, jokio kraujo, švaru. Dar kitą dieną - jokio kraujo... 🤷 Pamaniau, o jeigu čia implantacija įvyko? Su pirmuoju vaiku taip panašiai buvo. Pasiskaičiau internete, kad jeigu įvyko implantacija, tai NT testas iškart rodo nėštumą. Nu ir puoliau daryti testą, kuris deja buvo neigiamas. Dar ciklas neprasidėjo, o nuo pirmosios paskutinių mėnesinių dienos praėjo 40 dienų, tai reiškia, kad ciklas vėluoja 2-6 dienas. Nežinau, ar kartoti testą? Ar visgi dar per anksti? Ar tikrai įvykus implantacijai, testas iškart rodo nėštumą? Ar aš tiesiog prisisvaigau ir turiu kantriai laukti ciklo dar kelias dienas?