Šarlotė@ parašė:
Mazdaug nuo 30. Bet kad tikrai pilnavertė tai kažkur nuo 35.
Ačiū labai😉😊😇
Šarlotė@ parašė:
Mazdaug nuo 30. Bet kad tikrai pilnavertė tai kažkur nuo 35.
Ačiū labai😉😊😇
Elivoj parašė:
Vakar, šiandien maudžia pilva.. nu kaži kada pramuš 🤔 aišku vakar vakare dar pasidariau CC, tai kažką pati sau matau, bet labiau vaizduotė, matyt 🙈🤣 dar vieną turiu…
Įžiūriu kažką
labai panašu į tikrą vaiduokliuką, cc retai meluoja. Darykit dar šįvakar
Sveikos. Va toks klausimėlis. Žinau, kad reikia išlaukti, bet visokios mintys lenda į galvą.
Mano ciklas nereguliarus 34-38 dienos. Norime susilaukti antro vaikučio, tad bandome visaip kaip. Turiu programėlę, kuri rodo vaisingas dienas, tad mylėjomės ir tomis dienomis. Aišku, kai ciklas nereguliarus, tai ir programėlė gali netiksliai skaičiuoti. Tai va, likus iki ciklo pradžios 3 dienoms, pasirodė tokia nemaža "balutė" kraujo! Buvau nustebusi, nes mano ciklas visada ilgesnis nei įprastas, na bet prasidėjo tai prasidėjo. Kitą dieną, jokio kraujo, švaru. Dar kitą dieną - jokio kraujo... 🤷 Pamaniau, o jeigu čia implantacija įvyko? Su pirmuoju vaiku taip panašiai buvo. Pasiskaičiau internete, kad jeigu įvyko implantacija, tai NT testas iškart rodo nėštumą. Nu ir puoliau daryti testą, kuris deja buvo neigiamas. Dar ciklas neprasidėjo, o nuo pirmosios paskutinių mėnesinių dienos praėjo 40 dienų, tai reiškia, kad ciklas vėluoja 2-6 dienas. Nežinau, ar kartoti testą? Ar visgi dar per anksti? Ar tikrai įvykus implantacijai, testas iškart rodo nėštumą? Ar aš tiesiog prisisvaigau ir turiu kantriai laukti ciklo dar kelias dienas?
Elivoj parašė:
Vakar, šiandien maudžia pilva.. nu kaži kada pramuš 🤔 aišku vakar vakare dar pasidariau CC, tai kažką pati sau matau, bet labiau vaizduotė, matyt 🙈🤣 dar vieną turiu…
Sveiki. Man turėtų ryt būti mm. Nieko nejaučiu tik vos vos vakar ir siandien pamaudė pilvą. Krūtinė ir ta nejautri
Wolfi parašė:
Sveikos. Va toks klausimėlis. Žinau, kad reikia išlaukti, bet visokios mintys lenda į galvą.
Testas iškart po implantacijos tikrai nerodo, gal ir 2-3 dienos praeit
pabandykit pakartoti testą po dienos, kitos 🤔
Elivoj parašė:
Testas iškart po implantacijos tikrai nerodo, gal ir 2-3 dienos praeitpabandykit pakartoti testą po dienos, kitos 🤔
Dabar po tariamos implantacijos praėjo 6 dienos... Testą dariau po 2 dienų.
Wolfi parašė:
Aaa, supratau, na.. su tais testais visaip, aišku, gali būti. Jei neramu ar nėštumas, ar ne, tai kraujo hcg tyrimas sudėtų visus taškus ant i.
Wolfi parašė:
Po implantacijos testas rodo kita diena. Man rodė jau 7 dpo (kai anksčiausiai implantacija galima 6 dpo). Bet gal jūs tieisog nei žiūrite vaiduokliuko? Bet kita vertus gal tai nebuvo implantacija.
Wolfi parašė:
Oj... Po tiek laiko jau tikrai rodytu. Teoriškai jua turėtų būti netgi 12 dpo mažiausiai, tai rodytu.
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai