2022.10.03 20:22 (prieš 3 m.)
Raganele13 parašė:
Sveiki, sunkoka pas mus. Darželyje startavo nesėkmingai, sunkiai pasilieka ir pradėjo intensyviai sirgti (jau 3 savaitė namie!). Toliau viskas kaip buvę: nekalba, d…
Ir mums pradžia darželyje panaši buvo, bet aš nekreipiu dėmesio. Mane vis bando visi gydyti, kad vaikas vis dar su pampersu. Realiai jis Jet nesuvokia, kad reikia ant puoduko ir jam nekelia jokio diskomforto kai būna pilnas pampersiukas
Pats nevalgo, pats neužmiega, nenori dantų valytis... Mes irgi vis sergam, pastoviai namie, naktim irgi labai prastai miega. Bet kad gerai, kad jis kaip ir ramus, neišeina jam užmigti, tai mes jį nešiojame ant rankų, o jis vargšas prisiglaudę, kad tik nešiotume. Tiesą pasakius aš irgi pradedu galvoti apie spec.darželį
Bet kadangi neturiu ne patirties, nei pas ką paklausti, tai vis ir delsiu... Man jis nuostabus vaikas, tik reikia laiko pasivyti, o jei ir nepasivysime, tai bent kažkiek jam padėti, kad paskui būtų jam geriau ir saugiau gyventi...
Genetinių tyrimų negavome dar, nesiseka mums kažkaip, viskas taip ilgai trunka... Jokių procedūrų negavome, logopedo niekaip negalim rasti, o per nuotolį nenoriu, nes nemanau kad tai pasiteisins... Bandysime vėl į Santariškes, o vasarą gal pavyks į sanatoriją. Dabar kad tik mažiau sirgtų, kai tokie orai tai nieko ir keisto, kad vis sergam
Raganele13 sėkmės Jums ir laikykitės!!!!! Ačiū labai, kad atrašėte ❤️