Rutki parašė:
Labai sveikinu ;)
Sveikinimai
Rutki parašė:
Labai sveikinu ;)
Sveikinimai
krekenele2 parašė:
Mano mazylis taip pat labai pameges desnia pusia ir bambos sriti,kairej pusej labai retai buna![]()
mano vaikas tai visiškai kairinukas
jau ruošiantis miegoti jaučiu kaip juda į savo vietikę miegui
krekenele2 parašė:
Saunuoles merginos,o kaip gimdyti paciai leis jeigu viena sedinti,ar dar versis?mano sunus sedejo tai dare cp
Kad kaip mums pasakojo gydytoja per kursus apie dvynukus, sakė, jog paprastai tas galvyte žemyn pirmas gimsta, kol jis pro gimdos kaklelį praeina, gimdoje atsiranda daugiau vietos antrąjam ir jis sukasi, galvyte seka pirmąjį, apsiverčia ir gimsta iš paskos. Jei vaikutis būtų pats sau vienas namelio šeimininkas, tada poza sėdomis nėra gerai. O dviem - puiku!
vanile- parašė:
Kokia skalbimo priemone ruosiates naudoti vaikiuko drabuzeliams skalbti, as tai uz vaikams skirtas priemones, bet butent kokia pasirinkti? Gal jau yra mamyciu su pa…
https://www.livinn.lt/skalbimo_skystis_be_enzimu_1_l Aš tai asmeniškai šita pirksiu ir naudosiu
krekenele2 parašė:
Saunuoles merginos,o kaip gimdyti paciai leis jeigu viena sedinti,ar dar versis?mano sunus sedejo tai dare cp
Dar nieko nesake del gimdymo,tikiuosi apsivers nes butent ta kuri turetu gimt pirmoji ji ir sedi
o man pirmadieni gliukozes testas.
vanile- parašė:
Kokia skalbimo priemone ruosiates naudoti vaikiuko drabuzeliams skalbti, as tai uz vaikams skirtas priemones, bet butent kokia pasirinkti? Gal jau yra mamyciu su pa…
Balance skystas skalbiklis.
lamour parašė:
Sveikos.![]()
Mes po 4D echo, turesim![]()
Sveikinu lamout!
Svarbiausia, kad viskas gerai ir laukiat to, apie ką svajojot
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/busimos-2015-m-birzelio-menesio-mamytes-2
5 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai