2015.04.19 09:51 (prieš 11 m.)
Sveikos. Mano pilvelio gyventojas tai irgi juda vis drasiau ir stipriau. As kolkas priaugau tik koki viena papildoma kg, nes pradzioj numeciau apie tris, tai dabar tik ataugo atgal svoris ir + 1 koks, na kai ryte sveriuos, jei vakare tai daugiau aisku. Bet uztai rytais pilvukas buna kreivas, aiskiai matosi ir jauciasi kur isitaises sunus ir kur spiria ar rangosi. Nors svorio papildomo kaip ir nepriaugau, bet pilvelis, kaip mano vyras sako - kamuoliukas jau matosi. Ir dabar jau vis dazniau prieina apkabint, kai jau akivaizdziai mato pupsanti pilveli. Tik buvau apsirgusi - 38 temperaturos, umus virusinis uzdegimas buvo ir laabai daug leukocitu kraujyje, tai loriste liepe antibiotikus gert. Labai nenorejau, bet itikino, kad taip bus geriau abiems. Be to dabar jau viskas susiformave tai rizikos yra tikrai zymiai maziau ir galiu drasiai gerti juos. Dabar jauciuosi jau gerai, bet va sake, kad neuzteks 6 dienu dar tris sake gerti, bet nzn ar gersiu, pagalvosiu, nes jauciuosi tai tikrai palyginus gerai. O siaip as lankausi pas Talijunieine 3 poliklinikoje, tai man ji laaabai patinka, gali bet kada (jos darbo metu) paskambinti, paklausti kazko jei kyla kokiu neaiskumu, nera jokios baimes, labai siltai priima, paaiskina kaip kas. Aisku reikia ir paciai nebijoti klaust jei kas neaisku buna. Pvz man nedare 12 sav echo, paskambinau ir paklausiau kodel ir man paaiskino, kad kol kas tai privaloma tik toms kur rizika yra (cia tokia tvarka toj poliklinikoj) arba jei labai pacios nori gali daryt kur mokama. Onuo liepos men jau bus privaloma sita echo. O 18 sav ir 3 d. kai buvo tai dare echo pas Satku, tai irgi labai patiko. Jis toks rimtas atrodo, bet tiek prijuokino echoskopijos metu, visa itampa nueme. Buvau su vyru kartu tai buvo labai geras jausmas. Irgi viska parode, sustabdydavo vaizda, paaiskindavo kas matosi, paklausdavo ar viskas aisku. Specialiai surado ir sustabde vaizda lyties, kur tikrai gana aiskiai matesi, kas. As spejau ,kad mergaite bus, bet pamaciusi sakiau, kad rodos apsirikau ir jis patvirtino - berniukas. Uztrukom apie pusvalandi, ir nuotrauka dave, kaip pats sake "feisbuko"
sake kita karta 32 sav. darys vel echo. Zodziu, jau puse kelio nueita. Labai greitai prabego laikas. Tikiuosi, kad kita puse prabegs dar greiciau. Nesulaukiu, kada galesiu sunu laikyti savo rankose ir isbuciuoti visa visa, taip laukta sebukliuka.