vinuoge parašė:
Labas rytas merginos buvau apziurai, nieko nemate dar tik puslyte ir kampe kazka bet sako labai mazas nestumas. Eisiu 20 diena tai gal net rugseji gimdysiu![]()
O ka kampe mate?
vinuoge parašė:
Labas rytas merginos buvau apziurai, nieko nemate dar tik puslyte ir kampe kazka bet sako labai mazas nestumas. Eisiu 20 diena tai gal net rugseji gimdysiu![]()
O ka kampe mate?
vinuoge parašė:
Sako mazylis 2 milimetru![]()
Kaip fainiai :)) o tau per virsu ziurejo ar vaginaliniu budu?
tai pagal echo kiek laiko yra?
Man vaginaliniu, neisgirdau kiek pagal echo bet pagal paskutines menesines turetu buti 7 sav . O pagal mane 5 sav ir kelios dienos . Jie idomei skaiciuoja labai pagal paskutines menesines man buvo jos buvo lapkricio 12 ir dar 5 dienas sirgau 6 diena tik pilnai isivale ir tada myliu myliu darem .
vinuoge parašė:
Man vaginaliniu, neisgirdau kiek pagal echo bet pagal paskutines menesines turetu buti 7 sav . O pagal mane 5 sav ir kelios dienos . Jie idomei skaiciuoja labai p…
Ir nezinau kada pastojau
vinuoge parašė:
Man vaginaliniu, neisgirdau kiek pagal echo bet pagal paskutines menesines turetu buti 7 sav . O pagal mane 5 sav ir kelios dienos . Jie idomei skaiciuoja labai p…
Tai jie visad skaiciuoja nuo paskutiniu mmm pirmos dienos
man ir taip pat skaiciavp, tai db yra 6sav.ir 5d. Cia TD kazkaip greiciau bega terminas
Na man kai dare vaginalini echoskopa,tai pagal menesines buvo 7savaites ,o pagal echoskopa 6 sav,ir viena diena, taip isejo kad skaiciavo,kai baiges menesines iskart kita diena man jos 4 dienos buna,tai sirgau lapkricio 12,o skaiciavo nuo lapkricio 15d.tai tada butu dauk tiksliau nes per menesines tikrai nepastojau
ingulyte12 parašė:
Na man kai dare vaginalini echoskopa,tai pagal menesines buvo 7savaites ,o pagal echoskopa 6 sav,ir viena diena, taip isejo kad skaiciavo,kai baiges menesines iskar…
hmmm...idomiai tie skaiciavimai vyksta
bet man kai dare echo, tai puslele atitiko laika nuo paskutiniu mmm pirmos dienos skaiciavimo
as tai esu programele prsisiuntus, kur paskaiciuoja kada man OV kada mmm prasides, o db ir nestuma apskaiciavo
ingulyte12 parašė:
Na man kai dare vaginalini echoskopa,tai pagal menesines buvo 7savaites ,o pagal echoskopa 6 sav,ir viena diena, taip isejo kad skaiciavo,kai baiges menesines iskar…
Ir as taip manau per menesines nepastojau nes myliu myliu tuom dienom nedarom man nehohinieska atrodo tai susilaikom . Na manau kiekvienai skirtingai yra bet jei nesimyli tuom dienom kaip gali pastot
ir 5 tos mano dienos priskaiciuotos
lawrencijus parašė:
hmmm...idomiai tie skaiciavimai vykstabet man kai dare echo, tai puslele atitiko laika nuo paskutiniu mmm pirmos dienos skaiciavimo
as tai esu programele prs…
lawrencijus parašė:
hmmm...idomiai tie skaiciavimai vykstabet man kai dare echo, tai puslele atitiko laika nuo paskutiniu mmm pirmos dienos skaiciavimo
as tai esu programele prs…
o idomu kas per programele?as kai pirma kart buvau ir atitiko pagal menesines 5 savaites,bet gydytoja sako mazai laiko dar kad ka tiksliai matytume,tai del to ejau po dvieju savaiciu,bet man atrodo normalu,kad nestuma rodo kai jau pasibaigusios menesines,o ne kai jos prasideda.
3 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai