monce parašė:
nu jo30 nuo 50 nesiskiria
ir pati dziaugiuosi 32 budama turedama mama 52 o ne 70
Aš džiaugiuosi, kad apskritai ją turiu
Jei mamai 70m, tai ką? Kaip šlykščiai nuskambėjo
monce parašė:
nu jo30 nuo 50 nesiskiria
ir pati dziaugiuosi 32 budama turedama mama 52 o ne 70
Aš džiaugiuosi, kad apskritai ją turiu
Jei mamai 70m, tai ką? Kaip šlykščiai nuskambėjo
Mary.S parašė:
Kad jūs čia susireikšminusviešoj temoj pati rašot ir stebitės, kad gavot atsakymą ne iš VBS agentūros
tai jūs savo dantis valykit ir toliau kiek tik te…
Tai as turiu klausimeli, kurios pastos dantu ir skalavimo tie skysciai yra pagal kokybe padorsni? Neds as asmeniskai tom visom reklamom ir tuom ka odontologas siulo ne visada tiketi norisi
AnaMari parašė:
Bet tas "senutės su pilvais" taip nepagarbiai nuskambėjo, kad, manau, jauna protinga moteris neleistų sau tokių pasisakymų.
Na cia tai tikrai nesmagiai
SkillfulMind parašė:
O nekyla minčių, kur jos buvo ir ką veikė, kai buvo tavo amžiaus? Lažinuosi, kad veikė kąnors žymiai smagesnio, nei sėdėti susirinkime pas vaiką mokyklojeTai ne…
As kaskaip nebuvau is tu lakstanciu, tai man patiko ir patinka šeimyninis gyvenimas, nei biskio nieko nekeisčiau
Lūšiukė parašė:
Ačiū![]()
Sveikinimai jūsų sūneliui
nestuke_29 laukianti stebuklo parašė:
labas rytas ,kaip mamytes laikosi su sawo burbuliukais ir esamos ir busimos?
Bet jūs taip dažnai "iš lempos"
Bet seip tikrai pliusas jaunų mamu, va Db matau kaip vyras kankinasi
gaila žiūrėti, kai tėvai jau vyresnio amžiaus ir tik mirt ruošiasi
nesakau, kad visi tokie žmonės, na bet abiems jau netoli 70metu. Tiek kiek ir mano mociutei, kuri panašaus mąstymo "kad tik rudens sulaukciau, dar kartėlį pamatyti jus... "
kyccaa parašė:
Sveikinimai jūsų sūneliui![]()
Ačiū
Lūšiukė parašė:
Bet seip tikrai pliusas jaunų mamu, va Db matau kaip vyras kankinasigaila žiūrėti, kai tėvai jau vyresnio amžiaus ir tik mirt ruošiasi
nesakau, kad visi t…
Nu bliamba mano mamai 61, anytai ir tiek pat, vyro tevui 66tuoj, nu, bet tokiu minciu nei vienas neturi
cia jau mastymas savo daro
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai