Frella2 parašė:
Pize, pasakei nesciosioms "nemyzkit"... Madam, pamirsai, kad sitas reikalas musu busenoj jau tapo hobiu...![]()
Frella2 parašė:
Pize, pasakei nesciosioms "nemyzkit"... Madam, pamirsai, kad sitas reikalas musu busenoj jau tapo hobiu...![]()
O aš su trečiuoju pastojau gerdama kontroceptines ir dar 36 m., ir visada buvo bloga, siuntė mane tyrimam tiem, bet nevariau, bijojau kad bus blogai tai išvis su savim nesusitvarkysiu, vaikiuką išnešiojau sveiką, tik kūrvos per gimdymą vos invalidu nepadarė, bet viskas gerai, dabar bijau kad nuo kontroceptinių kokių moteriškų reikalų perdaug nebūtų .
kabinetuke parašė:
O aš su trečiuoju pastojau gerdama kontroceptines ir dar 36 m., ir visada buvo bloga, siuntė mane tyrimam tiem, bet nevariau, bijojau kad bus blogai tai išvis su…
Nezinau kiek teisybes, bet girdejau ne is vieno gydytojo ,kad kontraceptikai ne tokie baisus siais laikais, ir 99.9 % pastojusios gerdamos kontraceptikus pagimdo sveikucius vaikus. Vis gi siulo daryti 3-6 menesiu pertrauka. O kaip gavosi, kad pastojai? Tablete pamirsai isgerti ar viskas pagal plana,bet vis tiek pastojai?
Gėriau tabletes ir vieną mėnesį nesusirgau, nuvariau pas ginę tau pasakė kad jau laikas būtų pakeisti nes estrogenų kiekis per mažas pagal amžių, bet pastojus nebuvau.ji man ten kokių žiedų siūlė, pleistrų, bet aš vistiek gryžau prie tų pačių, po pusmečio atėjo laikas gimdos kakleliui nuo vėžio pasitikrinti , tai nuėjau tik po 3 mėn, nes buvo daug darbo, tai ginė sako tavo gimda padidėjus, gal laukiesi, sakau oi ne, tai ant echo pamatė kad jau 13 sav, o sirgau normaliai, ir tabletes gėriau reguliariai.
kabinetuke parašė:
Gėriau tabletes ir vieną mėnesį nesusirgau, nuvariau pas ginę tau pasakė kad jau laikas būtų pakeisti nes estrogenų kiekis per mažas pagal amžių, bet pastojus neb…
Nu va ir taip buna
NemokuMegzti parašė:
Nu va ir taip buna![]()
Tai va , o kaip sužinojau , tai ir sirgimai baigėsi ir pradėjo bloga pastoviai buti, nors iki tos dienos net nieko nejaučiau.
NemokuMegzti parašė:
o as galvojau as viena nenormali, nes tikrai daug jaudinuosi.
Bijojau visas nestumo valandas kad tik sveika butu sindromu visokiu bijojau visko.... Tai gera ir ramu ant sirdies pasidare gimus mazei.
kabinetuke parašė:
Tai va , o kaip sužinojau , tai ir sirgimai baigėsi ir pradėjo bloga pastoviai buti, nors iki tos dienos net nieko nejaučiau.
hmm man irgi tas pats, kai pamaciau teigiama testa, tai ir blogumai prasidejo...
Dievas parašė:
Bijojau visas nestumo valandas kad tik sveika butu sindromu visokiu bijojau visko.... Tai gera ir ramu ant sirdies pasidare gimus mazei.
Man žodis "sindromas" tai jau kaip keiksmažodis. Vaikas sveikas, dariau ir genetinius tyrimus kol laukiausi ir naujagimiui darė genetinius, o praeina 9 mėn, atsiranda ausų uždegimas, paguldo mus i ligonine, mergyte visa apsiverkus, užtinus ir gydančioji gydytoja pažiūrėjus į ją, žiūri į manę taip ir patyliukais - o jums jokio sindromo nėra? sakau kokio gi? Dauno gal? Oi sako o jums jau anksciau sakė apie ji? ne sakau, pirmas kartas, vaikas visiskai sveikas. O akys mazos kad užtinus visa, nosis kaip sagute nes i mociutes nosi.
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai