Vabaliukas09 parašė:
Matot esmė ta jog aš ir nesiruošiu būti įdomi![]()
labai gaila tada,nes turetum potenciala kada nors gyvenime😂
Vabaliukas09 parašė:
Matot esmė ta jog aš ir nesiruošiu būti įdomi![]()
Vabaliukas09 parašė:
Gali būti,bet jei skrandis bus tuščiais tai ir siela bus pamiršta![]()
Labai klystate, net skurdžiausiai gyvenančiose šalyse, žmonės gali neturėti nieko, bet dvasiškai jie labai turtingi žmonės ir neretai daug laimingesni už turtuolius
Vabaliukas09 parašė:
Apie ką ir kalbu,jog toks moteriškumas išėjas iš mados dabar tikra moteris tai stipri moteris kuri gyvenime baigus mokslus turi tvirta nuomuone,ne tik apie vaikų re…
Na tvirtą nuomonę apie vaikų reikalus jau turit ☑️
Beliko mokslus pasibaigt, pasidaryt karjerą ir galėsit pradėt kalbėtis su vyrais 👍
L.A.P.Ė. parašė:
Potencialą aš jau turiu ir man nereik jog kazkas kitas pasakytu jog aš ji turiu,bet ačiū už pamokas
Amir parašė:
Jei tau 32, ir baigiai prieš 15, tai dešimt klasių baigiai.
O ko čia vabaliuk vėl vėlevėle spaudi? Už tiesa?
Vabaliukas09 parašė:
Apie ką ir kalbu,jog toks moteriškumas išėjas iš mados dabar tikra moteris tai stipri moteris kuri gyvenime baigus mokslus turi tvirta nuomuone,ne tik apie vaikų re…
Jūs čia tyčia, kad jau blėstančią diskusiją truputį pakurstyti, ar iš tiesų su gramatika nedraugaujate? Postas viso 7 eilučių, o gramatinių ir skyrybos kraidų virš 10. Gal 15 suskaičiavau, tiesą sakant skaičių pamečiau beskaičiuodama.
O dėl posto turinio, tai keistas jūsų pasisakymas, kad moteris net su vyrais tam tikromis temomis gali padiskutuoti. Nesuprantu prie ko čia lytys? Jūs nematėte protingų moterų ir kvailų vyrų? Juk būna, kad moterims nėra jokios kalbos su kai kuriais vyrais, nes jiems toli iki jų
Vabaliukas09 parašė:
Tai ką tu darysi? Prapulsi.. Tu diskutuot, nemoki. Rašyt, nemoki. Plačiai mastyt, nemoki. Ir dar, svarbiausia, nesi žmogus..🙂 apie kokias tu čia karjeras ir politikas dar.
čia ta akimirka dabar, kai visiškai nejuokinga.. Su vyru diskutuot, tai aplamai pasiekimas, ane?
Pagaliau išsiaiškinom tikros moters aprašą.
LunaB parašė:
Labai klystate, net skurdžiausiai gyvenančiose šalyse, žmonės gali neturėti nieko, bet dvasiškai jie labai turtingi žmonės ir neretai daug laimingesni už turtuolius…
Na ir kas iš to miršta dvasingi,bet alkani....
Vabaliukas09 parašė:
Potencialą aš jau turiu ir man nereik jog kazkas kitas pasakytu jog aš ji turiu,bet ačiū už pamokas![]()
vienas lauke ne karys😂nors laikaisi neblogai😂
Vabaliukas09 parašė:
O 10klasėje būvo galima laikyti lietuvių kalbos valstybinį egzaminą?Na na ir toliau rodykite savo IQ lygį darosi idomu![]()
Tai va yla lenda iš maišo. Sakai tau 32 m. O mokslus baigiai prieš 15 m. Tai kelių į pirmą klasę pradėjai eiti?
5 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai