Vabaliukas09 parašė:
Einu aš savo knygyną nufotografuot kokio įrodymo pire to reiks jog patykėtumėte jog knygos mano?
Paskutinė jūsų skaityta knyga yra...
Vabaliukas09 parašė:
Einu aš savo knygyną nufotografuot kokio įrodymo pire to reiks jog patykėtumėte jog knygos mano?
LaMona parašė:
Galima ir savo biblioteką nufotkinti. Bet tai ne įrodymas, kad tos bibliotekos savininkas tas knygas yra perskaitęs. Pamenu į mokyklos programą tokia jumoreska buvo…
Na knygas kolekcinuoti ir jų neskaityti tai brangus malonumas jei tu knygų yra ne viena ir ne 20,aš savo perkskaicius praktiškai visas knygas kelios yra knygos kurios iš ties dar neskaitytos laukia laiko kai turėsiu dabar kita literatūra skaitau
Amir parašė:
Oj ne, aš ir pati studijuoju ir dirbu ir vaiką auginu.
Tai kaip jums pavyks mokslus su vaiko dienotvarke suderinti?
Tai kad vaikas bus priderintas prie mokslų 🤣
Not Angel parašė:
Vabaliukas09 parašė:
Gal savo namų bibliotekos nuotraukas jum atsiust?Kažin ar nors viena tiek knygų perskaitę kiek aš,bet ką čia jum rašyti,vistiek ieškosite kalbliuku kaip pašiepti ma…
būtinai įkelkit foto. Ir dar būtų fainai jeigu parašytumėt kiek knygų iš viso perskaičius, kad visos įsitikintume, kad tikrai neperskaitėm daugiau. Čia bus tas pats kas vyrams pasimatuot kiek cm tarp kojų kabo. Kai nemoki naudotis, tai gali girtis tik pamatuojamais dalykais
Vabaliukas09 parašė:
kokios jus tautybes?
Šilo_uoga parašė:
būtinai įkelkit foto. Ir dar būtų fainai jeigu parašytumėt kiek knygų iš viso perskaičius, kad visos įsitikintume, kad tikrai neperskaitėm daugiau. Čia bus tas p…
Dabar susimąsčiau.. nežinau, kiek cm pas vyrą🤦♀️ ryte reiks pamatuot🤣🤣🤣
Šilo_uoga parašė:
būtinai įkelkit foto. Ir dar būtų fainai jeigu parašytumėt kiek knygų iš viso perskaičius, kad visos įsitikintume, kad tikrai neperskaitėm daugiau. Čia bus tas p…
Na baikit pačios sakot neskaitau paskui jog tai kažkokios varžybos,tai nesuprantu blogai jog skaitau,ar tai jog sakau kiek daug skaitau?
15 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai