fenix parašė:
Tai gal... Pilvo putų reikėjo panaudot?![]()
😆😆😆
fenix parašė:
Tai gal... Pilvo putų reikėjo panaudot?![]()
😆😆😆
fenix parašė:
Tai jame slepiasi vyrai, kurių ieškoti reikia![]()
Į tai ko slėptis jei ieškoti nereik?Kažkaip galvojau jog slepiasi tie kurie nenori būt surasti,o čia pasirodo ir vėl klydau,na na kas toliau?Bandote laimėti nusikalbėjimo konkursą?Sveikinu kol kas pirmaujate😂😂😂😂
LaMona parašė:
Reiktų redaktorių samdyti, kad rašybos klaidas pataisytų![]()
Mes galėtume padėti, jeigu ką. Neatlygintinai 😁
Vabaliukas09 parašė:
Na bet ar aš kalta jog nemokate auginti vaikų?Aš žinai daug gerų pvz kai nevaikai buna ramus,o mamos sugeba susitvarkyti su vaikais taip ir kūdikiais jog jie butų r…
Jus gal kokia psichinė ligonė
per 3 temas varot ta pati per ta pati, nieko nesuprasdama ką kalbate. Labai tikiuos kad čia feikine anketa ir jus nesilaukiat.
Vabaliukas09 parašė:
Į tai ko slėptis jei ieškoti nereik?Kažkaip galvojau jog slepiasi tie kurie nenori būt surasti,o čia pasirodo ir vėl klydau,na na kas toliau?Bandote laimėti nusikal…
Ačiū, aš pagyrimo raštą įsisegsiu į dar vieną papkę, savo bibliotekoj
Nyana parašė:
Mes galėtume padėti, jeigu ką. Neatlygintinai 😁
Kažin ar įtiktumėme
fenix parašė:
Ačiū, aš pagyrimo raštą įsisegsiu į dar vieną papkę, savo bibliotekoj![]()
Turit biblioteką ir pirmaujate nusišnekėdama?Gal jum jūsų biblioteka tai jūsų vaikų vaikiškos knygutės?Tai daug ką paaiškintų😂😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Turit biblioteką ir pirmaujate nusišnekėdama?Gal jum jūsų biblioteka tai jūsų vaikų vaikiškos knygutės?Tai daug ką paaiškintų😂😂😂😂
kokio zanro knygas ir filmus megsti?
agneta000 parašė:
Jus gal kokia psichinė ligonėper 3 temas varot ta pati per ta pati, nieko nesuprasdama ką kalbate. Labai tikiuos kad čia feikine anketa ir jus nesulaukiat.
Ir man taip rodos 😃
O už psichine ligone tuoj turbūt gausi vèlevèle.
Arba ji čia gal uždarbiauja, knyga reklamuoja 😃
Vabaliukas09 parašė:
Tu moterie aplamai, rašyti, sakinių dėlioti nemoki. Įsivaizduoju, kaip kalbedama švepluoji, kaip švepluoji, taip ir rašai..
Tai jei grįžai, na paaiškink kas ta moteris/žmona, noriu šiandien vakare būt tik žmona, nežinau ką daryt.😰 help
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai