Zivilekkk parašė:
Taip, bet tas neturi skirtumo, apie ka. Kad ir kokia nuomone issake kita forumiete, ji nesikoliojo. Liudna skaityt, kai zmogus turi savyje tiek pykcio ant viso pasa…
ne ant viso pasaulio, o tik ant tokiu dūrų
Zivilekkk parašė:
Taip, bet tas neturi skirtumo, apie ka. Kad ir kokia nuomone issake kita forumiete, ji nesikoliojo. Liudna skaityt, kai zmogus turi savyje tiek pykcio ant viso pasa…
Zivilekkk parašė:
Amadra parašė:
O as manau, kad tai susije. Kartais, kai pyktis aptemdo suvokima, tai ir nesupranti, nei kas tau sakoma, nei kas daroma, nei kodel. Is cia gal ir kyla ta traumuojan…
šiaip mano kūdikis yra labai lauktas ir planuotas, o visos sadistės ir pabaisos kurios vos jo nenužudė sulauks vieną dieną atpildo, nes karma yra. Jūs prikąskit liežuvis geriau , gyvatės, nes messu vaikeliu sveiki ir laimingi
ugneskeryte parašė:
Aš tikrai rekomenduociau psichologo konsultacija, nes Jūsų požiūris į viska neadekvatus. Ir toks buvo dar iki gimdymo. Vis kartojate "vos nenužudė", bet kai kitos narės klausia, kas buvo blogai, tai imate rašinėti apie kažkokį varvanti šlapimą ir pan. Jūsų gimdymo takų aš nematuoju, siulyciau nematuoti ir mano. Bet matant isterišką būdą, nenustebciau, kad Cezarį darė tik dėl to, jog buvo neįmanoma susikalbėti gimdykloje. Jei jau kuris laikas po gimdymo taip taskotes, tai ten turbūt išvis sienomis lipote. Bet rimtai - nešvaistykite energijos itikinedama, kad Jūsų gimdymas pats baisiausias ir pavojingiausias pet pastaruosius 1000 m. Geriau kreipkitės pagalbos. Be pykčio sakau.
ugneskeryte parašė:
Kas konkreciai buvo tos sadistes? Ligonine? Pavardes? Kaip konkreciai vos nenuzude? Jei sukele gresme jusu ir jusu kudikio gyvybems, informavote apie tai ligonines vadovybe, kad butu uzkirstas kelias tolimesnems nelaimems? Ar visgi kalbate vien emocijomis?
Amadra parašė:
Kas konkreciai buvo tos sadistes? Ligonine? Pavardes? Kaip konkreciai vos nenuzude? Jei sukele gresme jusu ir jusu kudikio gyvybems, informavote apie tai ligonines …
Jus rizikuojat irgi papult i "duru" kategorija
As dar pazvelgciau i sita istorija kitu kampu - jei moteris elgesi taip gimdymo metu, manau neverta tiketis is mediku kazko. Jie tiesiog atliko savo darba ir tiek.
Zivilekkk parašė:
Jus rizikuojat irgi papult i "duru" kategorija![]()
Aš manau, kad jie priėmė sprendimą daryti Cezario pjūvį, kol viso personalo iš proto neisvede 🤣
Zivilekkk parašė:
Jus rizikuojat irgi papult i "duru" kategorija![]()
Sudėtingas medikų darbas, pacientų nepasirinksi, o atsiliepimas bus, kad "vos nenužudė"🙄 dabar forume su niekuo nesusišneka, gimdykloje turbūt buvo dar blogiau😐
sekupasaka parašė:
Taip, saviįteiga yra geras dalykas, visas žindymo reiškinys prasideda nuo mamos galvos, nuo požiūrio į taidar negimus vaikui žinojau kad žindymas man patiks i…
O jum gyvenime pilnatvės ir išaukštinimo stygius kamuoja, kad į forumą, kur jum visiškai ne į temą, girtis atėjot apie save? 😃
Balta gazelė parašė:
O jum gyvenime pilnatvės ir išaukštinimo stygius kamuoja, kad į forumą, kur jum visiškai ne į temą, girtis atėjot apie save? 😃
Nu duokim žmogui pafantazuot, matyt namie jau niekas nebeklauso
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai