Živilėlė_garbanėlė parašė:
Turiu pdf knygos mezgimo enciklopedija, pradžiamokslis. Gal ji pagelbėtų, parašykit el paštą, atsiųsiu, nes čia neduoda įkelt.![]()
Gal ir man galetumet knygutes imest
[email protected]
Turiu pdf knygos mezgimo enciklopedija, pradžiamokslis. Gal ji pagelbėtų, parašykit el paštą, atsiųsiu, nes čia neduoda įkelt.![]()
Gal ir man galetumet knygutes imest
[email protected]
Išsiunčiau atrodo visoms, jei ko neprikabinau, tai parašykit žinute, nes jau neatseku, labai daug kam siunčiau.Kūrybos mezgime.
![]()
Aciu uz knygutes
Išsiunčiau atrodo visoms, jei ko neprikabinau, tai parašykit žinute, nes jau neatseku, labai daug kam siunčiau.Kūrybos mezgime.
![]()
Ačiū jums
As irgi noreciau siu knyguciu [email protected]
Is anksto dekoju ?
Jei galima norėčiau ir aš
[email protected]
Ačiū iš anksto
![]()
Sveikos, dabar tik atradau jūsų grupę, labai noriu prisijungti. Esu visiškai pradedančioji, va šiandien baigiau pirmąją savo mini kojinytę
Labai įdomu viskas ir aišku dar daugiau klausimų
Živilėle, gal galėtumėt ir man knygą atsiųsti? [email protected] - būčiau laaabai dėkinga!
Jūs aišku jau būsit atradusios, bet man čia pirmasis atradimas - raverly.com puslapis, ten tiek daug grožių, tik reik už kai kurias schemas mokėti, ir jos visos tais anglų k.sutrumpinimais aprašytos.
Ir as noriu knygos. Aciu. [email protected]
Ir as noreciau knygos
[email protected]
Dekui
Sveiki. Gal galėtumėte ir man persiųst knyga apie koines [email protected] bučiau labai dėkinga
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai