Mazas87 parašė:
Ar ji tikrai vis dar dirba gimdymo namuose?
Pasirodo, kad nebedirba 🙂
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, KlaipėdaMazas87 parašė:
Pasirodo, kad nebedirba 🙂
Sveikos merginos
Gal kuri žinote kaip dėl vonių gimdymo namuose? Ar yra Klaipėdoje tokios? Skaičiau, kad labai palengvina sąrėmius ir mažina plyšimų tikimybę. Pirmasis gimdymas buvo ilgas ir komplikuotas, apie vonias nieko nežinojau, norėčiau su antruoju pabandyti palengvinti šį reikalą
Koks papildomas mokestis už vonią yra? Ačiū labai ;)
Meškutėklp parašė:
Sveikos merginosGal kuri žinote kaip dėl vonių gimdymo namuose? Ar yra Klaipėdoje tokios? Skaičiau, kad labai palengvina sąrėmius ir mažina plyšimų tikimybę. Pi…
Labai įdomu ir man. Abu vaikus per saremius buvau vonioje labai padeda. Bet gimdžiau ne Lietuvoje. O čia kaip suprantu Kaune tik yra
Meškutėklp parašė:
Sveikos merginosGal kuri žinote kaip dėl vonių gimdymo namuose? Ar yra Klaipėdoje tokios? Skaičiau, kad labai palengvina sąrėmius ir mažina plyšimų tikimybę. Pi…
Lyg viena palata yra su vonia, bet kokia tikimybe į ją pakliuti... 🌷
Vitytia parašė:
Lyg viena palata yra su vonia, bet kokia tikimybe į ją pakliuti... 🌷
Kiek pamenu per paskaitą apie gimdymą minėjo, kad Klaipėdoje yra tik viena palata su vonia. Visos kitos su dušais, man pakliuvo su dušu.
N_I_D_A parašė:
Kiek pamenu per paskaitą apie gimdymą minėjo, kad Klaipėdoje yra tik viena palata su vonia. Visos kitos su dušais, man pakliuvo su dušu.
Man pakliuvo su vonia ,oi kaip gerai buvo joje per saremius...
Mazas87 parašė:
Jau kažkur komentavau, kad tikrai nebedirba, tik Northway 😊
Julija83 parašė:
Atvažiavus gimdyti su greitaja kur dedami mamos viršutiniai rūbai?Ar paliekami rūbinėje kur konsultacine poliklinika,o jeigu savaitgalis?🤔Gal kas žinote...
Viršutiniai rūbai ir avalynė yra nunešami į rūbinę, juos paduosit prieėmime. Išrašant iš ligoninės atneša į palatą 😉
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai