mamyte Egle parašė:
Toks klausymelis gal nevietoj bet idomu pasidare![]()
Kaip reaguoja jusu aplinkiniai i jusu dietas kurios matinat i vaiku dietas ?
Mieloji, laiko už durną tik tie, kurie neturi AD ir nežino tokios problemos
mamyte Egle parašė:
Mieloji, laiko už durną tik tie, kurie neturi AD ir nežino tokios problemos
mamyte Egle parašė:
Mane spaudzia baigt maitint anyta, sako, gi pagaliau galetum "normaliai" maitintis
nors mes tik pieno prod irvisko kas su jais nevalgom. Tai cia labai mazai..
As labai megau ivairius surius, tai ji vis nuperka ir paskui tik "prisimena" kad man negalima, nors jau daugiau 16men "dietinames"
daugiau niekas nieko nesako, gal nedrista
gi tik nenormalios tiek vaikus maitina
mamyte Egle parašė:
Mano tikriausiai aplinka labai gera.
Jokio spaudimo, tuo labiau, kad dar ir uz durna laikytu, tai jau tikrai ne.
Priesingai, kur bevaziuociau net i svecius visada pasidomima, ko negaliu valgyti ir paruosiama atskirai.
O jus jauciate spaudima?
Na man giliai dzin, kad kazkas laiko durna mane del dietos. Darau kaip man reikia. Yra tokiu, kurie lyg netycia pamirsta, kad mes kazko nevalgome. Aisku nervina, bet man svarbu mano vaikas. Visur vykstame su savo maisto produktais ar pagamintu maistu. Arba nevykstame, jei nebus tinkamo maisto. Juokinga buna , kai sako: na kokia tu istverminga,.kaip tu nevalgai bamdeliu ir kad baik maitinti, tada galesi valgyti. Paprastai net nesiveliu i diskusija, nes beviltiska.
Aš nekreipiu į tuos komentarus, kad matinu taip ilgai, kad esu sulysusi, kam tu kankiniesi, naktim neįsimiegi, duok mišinėlio ir t.t. Nebenoriu niekam aiškintis. Žino mano nuomonę ir dabar tyli, bet įtariu, kad už akių apkalba :). Mano bernužėlis būna, kad nieko į burną neims išskyrus MP, tai ką man jam visai neduoti valgyti? Kas nesusidūria su ta bėda, tas ir nežino...
mamyte Egle parašė:
Aplinkiniai neturetu reguoti niekaip,nes darom viska del vaiko,na bet jei taip atsitinka,kad to nesupranta,o paprasyti prie vaiko neskanauti kazko,tiesiog kita karta stengiuosi su tokiais zmonemis nesusidurti,o artimi zmones jie tik padeda ;)
mamyte Egle parašė:
Maziukui kai tik prasidejo stiprus berimai ir pradejau laikytis grieztos dietos, tai anyta kelis kartus buvo uzvelus, kad gal jau man baigt maitint ir pradet duot misinuka, kam cia mum abiem kankintis...Bet kai atsoviau, kad tuo metu tik as galiu valdyt jo alergijas ir man del savo vaiko nera jokios kancios valgyt nuo ko jo neberia, pamirso visus misinukus, o as savo vaika pati kuo sekmingiausiai maitinu ir toliau...
Tik speju uz keliu menesiu prasides komentarai, kad jau reikia nebemaitint, nes didelis, kiek gi cia galima, bet Guste maitinau iki 1m10men., tai i tokias kalbas net nekreipsiu demesio...
mamyte Egle parašė:
pirma reakcija visų - KĄ TU VALGAI? Juk be miltų, pieno ir kiaušinių nėra kitų produktų. man didžiausią juoką kelia žmonės, kurie mane gana dažnai mato, bet vis tiek vis dar sugeba stebėtis kaip sulysau, nors jau geri metai esu tokia... Tokiems paprasčiausias atsakymas - nevalgau nieko, badauju. Atšoka iškart...
Kad už durną laikytų nieko nebuvo tikrai, tik viena teta sakė, kad gal aš čia įsikalbėjau alergiją, dermatitą - suprask, aš galvoju, kad vaikas alergiškas, dėl to ji tokia ir yra
Šiaip svečiuose būdavo nelengva pradžioje, nes tie ir alergenai keisdavosi juk - vieną kartą kažko nevalgai, kitą kartą žmogų susitikus jau bandai kažką... Tai anytos išties kartais gaila būdavo - ji nespėdavo susiorientuoti. O ir šiaip, būdavo nuvažiuoji, tai ji sako va, aš tau specialiai kalakutienos kotletukų pagarinau, tik druskytė, pipiriukai, daugiau nieko. Sakau kiaušinio nėra? Ne ne, sako kiaušinio gi žinau, kad negalima, tai batono įmaišiau...
Nu taip tyrai gaila būdavo jos triūso, kad negalėdavau valgyti... Daug tokių situacijų buvo
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai