flavuss parašė:
Ikando gal kas?
na nepastebejau sito,uodu nesigirdejo nakti,dabar ju taip pat nematau, ryte atsikelem pavalge mp ir pradejo lysti berimai.
flavuss parašė:
Ikando gal kas?
na nepastebejau sito,uodu nesigirdejo nakti,dabar ju taip pat nematau, ryte atsikelem pavalge mp ir pradejo lysti berimai.
Astytee parašė:
taip berimas vaiksto,db ji miega tai nauju paraudimu nematau, kelios foto kaip atsluges paraudimas
Sveiki ar kartais gyvuno namie nelaikot?? panasumo yra kad vaikui ikando koks gyvis.. uodas, blusa ar kokia erkute ( ne misko)... ar kitiems namiskiams nera kazko panasaus?
ppuppsica parašė:
Sveiki ar kartais gyvuno namie nelaikot?? panasumo yra kad vaikui ikando koks gyvis.. uodas, blusa ar kokia erkute ( ne misko)... ar kitiems namiskiams nera kazko p…
na gyvumas kuri laikom tai tarantulas, su suniu draugavom pries pora sav.o mum su vyru taip nera.
flavuss parašė:
o bandei žiūrėti eko parduotuvėse? Gal ten saugesnių yra?
Aš manau jeigu tik "galimas užterštumas", kad ten kartą suvalgysi to šokolado gaba…
Visos eko parduotuves jau isuostinetos, visur tas pats
ir juokas ima ir graudu darosi
na pakentesiu, nenumiriau tiek laiko tai ir nemirsiu ne tu skanumynu
estrella181 parašė:
Mes esam is Alytaus,Alytuje tik vienintele alergologe Dimsiene, kaip zmogus ji man pasirode maloni ir miela,bet nepatiko,kad ji mano mazgiui nedare jokiu tyrimu,ir …
Aciu,norejos rast arciau,bet reiks tada ziuretis ir kitur
Astytee parašė:
taip berimas vaiksto,db ji miega tai nauju paraudimu nematau, kelios foto kaip atsluges paraudimas
Man panasu i ikandima. O siaip tai kylant klausimams visada reikia reikia kreiptis i medikus
24karatai parašė:
Man panasu i ikandima. O siaip tai kylant klausimams visada reikia reikia kreiptis i medikus
Tai siandien skamb i lig priims mus apie 17val. Dekui uz pagalba
beja o kokias siuo metu valgote darzoves? Neskaitant kopustu.brokoliu.zied.k.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/kudikiu-atopinis-dermatitas-1
25 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai