Fabi parašė:
O kas yra hoskopija?![]()
Echoskopija
Fabi parašė:
O kas yra hoskopija?![]()
Echoskopija
imaginary parašė:
Echoskopija![]()
Aišku
evelina112 parašė:
o tai jeigu man dabar bega kraujas verta eiti daryti echoskopija ? kaip ginekologas uzrase?
Pasiskambinkite ginekologei ir sužinosite, jei įtariate, kad buvo nėštumas, tai jau šiandien į ligoninę vykti reikėjo, nes kraujas nieko gero nežada. O jei manote, kad to nėštumo nebuvo, tai vadinasi mėnesinės čia ir echskopija visiškai betikslė.
Camile3 parašė:
Pasiskambinkite ginekologei ir sužinosite, jei įtariate, kad buvo nėštumas, tai jau šiandien į ligoninę vykti reikėjo, nes kraujas nieko gero nežada. O jei manote,…
tai manau jei jau prasidejo net testo nedare tai kam i ta ligonine vaziuot nepykit gal grubiai pasakiau
mamulyte1 parašė:
tai manau jei jau prasidejo net testo nedare tai kam i ta ligonine vaziuot nepykit gal grubiai pasakiau![]()
Dare testą, jis neigiamas
bandžiau švelniai paaiškinti, nes matyt nlb gaudosi. Bet sutinku su jumis
evelina112 parašė:
o tai jeigu man dabar bega kraujas verta eiti daryti echoskopija ? kaip ginekologas uzrase?
man buvo panasiai tai mano gine sake kad per kraujavima echo nieko nematys.kiekviena situacija individuali jei stipriai kraujuojate tiesiog paskambinkit gyd.ir pasakykite pasakys ar ait ar ne.jei vos vos trplioja eikite.o kiek jum metu?
Camile3 parašė:
Dare testą, jis neigiamasbandžiau švelniai paaiškinti, nes matyt nlb gaudosi. Bet sutinku su jumis
tai taip ligoninei paketu tai neduos
17 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai