ivetukaslrs parašė:
Ner cia ka manytNuosirdziausi sveikinimai
![]()
Aciu:-*
ivetukaslrs parašė:
Ner cia ka manytNuosirdziausi sveikinimai
![]()
Aciu:-*
sveikutes as su tokiu klausimu niekada nekildavo rugstys man bet kai laukiausi pirmo vaiko nestumo pradzioje labai pradejo kilti jos pasidariu testa buvo neigemas bet veliau pasidariau ir buvo teigemas tai kd laukiuosi nujauciau vien todel kad kilo rugstys o dabar man balandzio 4d baigesi menesines su vyru buvo myliukas nesisaugojom nes plnuojam antra vaikiuka ir jau 3diena kaip per diena po kelis kartus kyla rugstys testa daryt dar anksti bet nuojauta sako kad gali but kad laukiuosi,
gal ir jum taip buvo kad nestumo pradzioje kilo rugstys ?
aciu uz atsakymus
Viktorijaaaaaaa parašė:
sveikutes as su tokiu klausimu niekada nekildavo rugstys man bet kai laukiausi pirmo vaiko nestumo pradzioje labai pradejo kilti jos pasidariu testa buvo neigemas b…
man kilo rugstys kai kilo buvo 4 savaites tada ir suzinojau
bet ne is to o kad labai dupykino valantis dantis ir geriant kava o be to sportavau ir svoris nekrito o augo
ir labai greit uzpakaliukas riestas pasidare maniau kad nuo sporto
mamulyte1 parašė:
man kilo rugstys kai kilo buvo 4 savaites tada ir suzinojaubet ne is to o kad labai dupykino valantis dantis ir geriant kava o be to sportavau ir svoris nekrito …
tai vadinasi jos kyla neaisku nuo ko
Viktorijaaaaaaa parašė:
tai vadinasi jos kyla neaisku nuo ko![]()
tai jus gal ir laukiates juk kiekvienai skirtingai nors ir atrodo panasu bet nereikia sau pritaikyt
man gal veliau jums gal anksciau.o be to nuojauta man bent jau buvo labai stipri kad laukiuos nors ir netyciukas buvo bet lauktas
jei nesisaugot visada yra 50 procentu
Viktorijaaaaaaa parašė:
sveikutes as su tokiu klausimu niekada nekildavo rugstys man bet kai laukiausi pirmo vaiko nestumo pradzioje labai pradejo kilti jos pasidariu testa buvo neigemas b…
Patikslinkit kokio ilgio jusu ciklas? Nes net su trumpiausiu ciklu nestumo pozymiam dar anksti, manau jum +-ov siom dienom tik turetu but
Papentukas parašė:
Patikslinkit kokio ilgio jusu ciklas? Nes net su trumpiausiu ciklu nestumo pozymiam dar anksti, manau jum +-ov siom dienom tik turetu but![]()
27dienos
Papentukas parašė:
Patikslinkit kokio ilgio jusu ciklas? Nes net su trumpiausiu ciklu nestumo pozymiam dar anksti, manau jum +-ov siom dienom tik turetu but![]()
ir paslutines menesines buvo keistos truko 2dienas ir nepanasios i men. ir uzvakar roziniu iskytu truputi buvo
Viktorijaaaaaaa parašė:
27dienos
Tai menesines prasidejo kazkur 1-2d? Sekancios mm turetu prasidet 28-29d, iki sekanciu menesiniu jum liko 10-11d jei liutrinine faze 14d tai jum tik 3-4dpo, kai implantacija(nuo kurios prasideda nestumas) vyksta tarp 6-12dpo...
Viktorijaaaaaaa parašė:
ir paslutines menesines buvo keistos truko 2dienas ir nepanasios i men. ir uzvakar roziniu iskytu truputi buvo
o maitinat mp? man per ov buvo roxines ir tepliojo
bet aisku jei laukiat tai linkiu kuo nuosirdziausiai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai