edituke5 parašė:
Uzsienyje, ta prasme pats testas turi buti raudona? Kazkaip susijaudinau visiskai nesitikejau tokio rezultato
Testo juostelės. Na kad dažai būtų ne mėlyni o raudoni. Nors su tokiu rezultatu, net elektroninis parodytų pregnant
edituke5 parašė:
Uzsienyje, ta prasme pats testas turi buti raudona? Kazkaip susijaudinau visiskai nesitikejau tokio rezultato
Testo juostelės. Na kad dažai būtų ne mėlyni o raudoni. Nors su tokiu rezultatu, net elektroninis parodytų pregnant
edituke5 parašė:
Merginos mano mm turi prasideti liepos 13-14 nenormaliai noriu braskiu ir krutine skauda pasidariau testa o jis teigiamas norejau paklausti ar bekti pirkti daugiau …
Prie ko tos braškės?
Ne kartą teko skaityti istorijas, kai merginos laukė ivf arba lp ir būtent prieš tai pastoja pačios natūraliai. Gal ir jums taip pasisekė
Fabi parašė:
Prie ko tos braškės?![]()
Man pirmas itarimas buvo nes negalejau praeiti pro brakes ir dar kazkam garsiai pajuokavau kad as kaip mazas noriu braukiu net atpsiverkt galiu ir tik paskui krutine skaudeti pradejo bet kadangi iki mm liko kelio dienos sugalvojau pasidaryt nt
edituke5 parašė:
Pasidariau elektronini testa raso 1-2sav jauciu ivyko stebuklas
Sveikinu
Lengvo ir sklandaus nėštumo
imaginary parašė:
SveikinuLengvo ir sklandaus nėštumo
![]()
Aciu nors dar tikrai nedaug laiko bet tikiuosi viskas bus skalndziai
9806 parašė:
Sveikos gal kam buvo,kad menesinės truko tik viena diena su šviesiu kraujuku,o kita diena vos vos tik patepė?
Man dabar panasi situacija. Pirma diena buvo gausesne. O dabar tik teplioja.. Pries tai su vyru gaminom leliuka. Buna kad pastojus dar yra mmm..
Sveikos, gal patarsit man. Sunerimau. Vartoju kontr. Pleistrus,nusizengimu jokiu nebuvo. Mano ciklas 28d. Mm buvo birzelio 25d, pagal TD ov turejo but 8d, su vyru mylejomes 3,4d ir poto tik 12d, ar yra galimybes pastoti?
Siaubyngai pradejo skaudeti krutine, man taip niekada nebuna ir iki mm dar toli. . .
kadangi naudoju pleistrus,klausimas kaip cia su ta OV. . .
Taip gal ir nebutu panikos,bet dabar PATS netinkamiausias metas nestumuj.
keisciausia tai,kad man taip krutine skaudejo tik su pirmu neštumu, savaite iki mm
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai