Pasimetusii parašė:
Sveikos merginos. Birželio 4d turėjau nesaugius lytinius santykius. Praėjus kiek ilgesniam laikui apie dviem savaitėm prasidėjo nežmoniškas mieguistumas iš darbo gr…
Man nuo nesveiko maisto buna labai skausmingos menesines...
Pasimetusii parašė:
Sveikos merginos. Birželio 4d turėjau nesaugius lytinius santykius. Praėjus kiek ilgesniam laikui apie dviem savaitėm prasidėjo nežmoniškas mieguistumas iš darbo gr…
Kili parašė:
pasidarykit kraujo tyrima ir bus viskas aisku, jeigu itariate nestuma. seip visko buna, moterys ir su menesinemis laukiasi kitos...
Pasimetusii parašė:
tai kiek trunka jūsų ciklas jei mėnesinės už 10d o "pagal skaičiavimus" 5sav? o gal kaip nors kitaip skaičiuojat?
Sveikos , paskutinės mm buvo geguze 10-16 dienomis. Sios savaites pabaigoj tureciau vel susirgt. Beet. Paskutine mm diena mylejaus su vaikinu ir jis baige i vidu. Dabar jau porA dieneliu diegia kaire pilvo apacios puse, bei skauda krutis, bei labai jautrus speneliai. Niekad tokios nebudavo pries mm . Ka manot?
buckiuke parašė:
Sveikos , paskutinės mm buvo geguze 10-16 dienomis. Sios savaites pabaigoj tureciau vel susirgt. Beet. Paskutine mm diena mylejaus su vaikinu ir jis baige i vidu. D…
Koks ciklo ilgis?
buckiuke parašė:
Sveikos , paskutinės mm buvo geguze 10-16 dienomis. Sios savaites pabaigoj tureciau vel susirgt. Beet. Paskutine mm diena mylejaus su vaikinu ir jis baige i vidu. D…
Tai jusu ciklas 60 dienu ?
jei paskutines memes buvo geguzes 10 ... Gal turejot omeny birzelio 10? Bet kokiu atveju pastojimas mazai tiketinas, bet visko buna.
Burburbur parašė:
tai kiek trunka jūsų ciklas jei mėnesinės už 10d o "pagal skaičiavimus" 5sav? o gal kaip nors kitaip skaičiuojat?![]()
Aš paskaičiavau nuo pastojimo galimos datos nors taip žinau kad reikia nuo paskutinės mėnesinių dienos
MiglaNakty parašė:
Tai jusu ciklas 60 dienu ?jei paskutines memes buvo geguzes 10 ... Gal turejot omeny birzelio 10? Bet kokiu atveju pastojimas mazai tiketinas, bet visko b…
Taip, turejau omeny birzelio 10, atsiprasau!
Kili parašė:
Koks ciklo ilgis?
28 dienos. Ir suklydau, mm buvo ne geguzes, o birzelio menesi.
16 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai