2011.05.11 12:56 (prieš 15 m.)
Sveikos mergaitės, šiandien esu kaip pritrenkta, vakar labai daug susitvarkiau reikalų, dar vakare ėjau padėti sodinti daržoves tai šiandien kažkas baisaus, bet noriu papasakoti, vakarykšti įvykį.
Važiavau tvarkytis reikalų, labai skubėjau, bet aišku proto ribose, pas mus Kuršėnuose, kaip ir daug kur tvarkomi keliai ir nedaug kur yra kur pasistatyti mašiną, na, o už žiedo stovi Maxima, kam teko važiuoti į Palangą tas tikrai žino, o aš važiuodama užsižiopsojau į laisvą vietą aikštelėje ir niekur kitur nesidairydama važiavau link žiedo, ir likus kokiems 5 metrams pamačiau mašiną žiede, o pas mane jokio noro stabdyti nebuvo, tai tik tiems 5 metrams likus aš tą mašiną vos ne vos sustabdžiau, trūko kelių cm ir aš būčiau pylusis į tą mašiną važiuodama 60 km/h greičiu, bet kas svarbiausiai mano kūnas visas drebėjo, o mintyse man buvo nusišvilpi, aš tegalvojau apie laisvą vietą aikštelėje, išlipau drebėdama, bet apie tai negalvodama, susimąsčiau tik grįžusi namo kokios pasekmės galėjo būti, nežinau, ar čia nėštumas kaltas ar išsiblaškymas, bet šnd nieko negaliu daryti, nesugebu net lovos pasikloti, nes tik pakylu ir vėl griūnu kniūpsčia į ją, siaubas kokios nesąmonės, nors turiu reikalų, bet visi atidėti, nelinkiu tokios savijautos niekam.