dolitukeee parašė:
mamytes, gal galite rekomenduoti perkraustymo firma kas jau grize i LT?
Mv transport.
tik susisiekit su jais, nes perkraustymo kainos visai kitos. mes per du kartus daiktus vezem - viskas super!
dolitukeee parašė:
mamytes, gal galite rekomenduoti perkraustymo firma kas jau grize i LT?
Mv transport.
tik susisiekit su jais, nes perkraustymo kainos visai kitos. mes per du kartus daiktus vezem - viskas super!
Agne@geize parašė:
Mv transport.
tik susisiekit su jais, nes perkraustymo kainos visai kitos. mes per du kartus dai…
aciu
Agne@geize parašė:
Mv transport.
tik susisiekit su jais, nes perkraustymo kainos visai kitos. mes per du kartus dai…
o gal galit pasidalint kiek apytikslei mokejot?
as labai bijau pameluoti, bet kazkur 500€.
pagrindas buvo vaiku visokie rakandai.
orientuotis mazdaug galit sitaip, nes mes irgi neisivaizdavom kiek cia kg turesim.
tai sake kiek metu gyveni Airijoj, tai padaugink is 100. 4*100kg. zodziu, vieni metai - 100 kg. (bet cia orientacinis)
jie viskas patys pasisvers
Agne@geize parašė:
as labai bijau pameluoti, bet kazkur 500€.
pagrindas buvo vaiku visokie rakandai.
mums virš 10 metų pragyvenus gautųsi tona tada
Nors baldų savų kaip ir nėra tai mažiau daug mažiau būtų...
Su kokiomis nuotaikomis į Lt ruošiatės? Ne baugu dėl darbų ką Lietuvoje veiksite grįžę?
Mane labiausiai tas ir baugina, nes į kokią maxima ar kitur kasininke aš tikrai neičiau
Jau turbūt apgalvoje ateities planus...
As nei čia sava pilnai jaučiuosi nei į Lietuvą norisi!
Kameli@ parašė:
Supratau ačiū labai ? dabar kaip tik po truputį kraunam rakandus gerai kad baldų neprisipirke, nes furos neužtektų![]()
![]()
Aš jau iš seniau po biški siunčiuosi daiktus, ko čia nelabai tenaudojau. Stengiuos pasilikt viską ką mesiu lauk. Tai kai po biški siunčiu nesijaučia skaudžiai per kišenę iškart
nors paskutinis siuntinys vistiek bus nemažas. Kada jau keliatės į Lt?
asfaina parašė:
Aš jau iš seniau po biški siunčiuosi daiktus, ko čia nelabai tenaudojau. Stengiuos pasilikt viską ką mesiu lauk. Tai kai po biški siunčiu nesijaučia skaudžiai per k…
Tai mes irgi jau pora siuntinių padarę ( taupiai kaip sakantis)
mes irgi sakom jau paskutinė siunta vistiek gausis didesnė. Mes jau liepos pradžioje būsim namuciuose
jau laukiu negaliu!!! Kada jūs?
Simona3 parašė:
![]()
mums virš 10 metų pragyvenus gautųsi tona tada
![]()
Nors baldų savų kaip ir nėra tai mažiau daug mažiau būtų...
mes griztame i vilniu. mano vyras statybininkas. as mokymu paslaugu vadyba baugus. dabar dar nuspirkau kursus mokytis nuotoliniu personalo valdymas ir administravimas.
vyras tai greitai gaus darba nes vln statybu bumas. o ir algos ju didenes nei IRL. o as noreciau pailset nes nuo 2007 dirbu be perstojo. dar kol Elze i darzeli integruosis dar kol adaptuosis. o ka kitos mamytes galvoja apie LT?
Kameli@ parašė:
Tai mes irgi jau pora siuntinių padarę ( taupiai kaip sakantis)mes irgi sakom jau paskutinė siunta vistiek gausis didesnė. Mes jau liepos pradžioje būsim…
Oj kaip fainai. Aš su vaikučiais jau gegužį važiuosiu,vyras dar pasiliks.per vasarą. Aš važiuoju ankščiau vien dėlto, kad reik pabaigt namo vidų įruošt, tai be manęs nelabai darba ten vyksta
o vyras dar liks keletą mėnesių, tam, kad baldus nusipirktume ? planas toks ir buvo, pasistatyt namus ir grįžt, įvykdėm tad kraunamės šmutkes
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai