L@urynka parašė:
Sveiki, jeigu mano dekreto pradžia birželio 1d. Kuris paskutinis atlyginimo mėnesis skaičiuojasi į 12 mėn.?
Balandis.
Vaiko priežiūros atostogos yra tikslinės atostogos, suteikiamos nuo nėštumo ir gimdymo atostogų pabaigos iki vaikui sukaks 3 metai. Skaityti
visą straipsnįL@urynka parašė:
Sveiki, jeigu mano dekreto pradžia birželio 1d. Kuris paskutinis atlyginimo mėnesis skaičiuojasi į 12 mėn.?
Balandis.
Sveiki. Gal kas galit patarti, nes visiskai nesuprantu nieko.
Gime vaikas pries gera menesi (2024m). Zmona neturi 12men stazo reikiamo VPA. Buvau menesi vaiko tevystes atostogose, dabar grizau i darba.
Uzpildziau prasyma del VPA ( tikedamasis rezultato pagal sena praktika) deja sodra paaiskino, kad dirbti ir buti VPA tuo pat metu negaliu. Vienas islaikau seima, zmona jokiu ismoku daigiau negauna. Nelabai zinau, ka daryti. Darbdavys nelabai nori isleiti daugiau atostogu, nes mano darbo sritis gan specifine o ir pats mieliau dirbciau nei namuos sedeciau. Gal kazkas gali patarti ka daryti, sodrai skambinau du kartus, abu kartus paaiskino viska skirtingai, darbe mergaites apskaitos isvis sneka pievas, nes dar nesusidure su nauja tvarka.
Antanas1974 parašė:
Gime vaikas pries gera menesi (2024m). Zmona neturi 12men stazo reikiamo VPA. Buva…
Tai nutraukiat VPA ir gristat i darba.
Antanas1974 parašė:
Gime vaikas pries gera menesi (2024m). Zmona neturi 12men stazo reikiamo VPA. Buva…
O ką jūs norit daryti? Jei neturi stažo, tai nieko ir nepadarysit. Ieškoti info nebent kokia vienkartinė gal išmoka priklauso. O jūs galit eiti du mėnesius dar vpa atostogų.
Lololuk parašė:
Sveiki. O koks yra prašymas dėl NPD (ne) taikymo? Darbe ir Sodroje jau esu užpildžius prašymus, bet niekur nebuvo tokio punkto.
Atskira forma
lututee parašė:
Atskira forma
Lololuk parašė:</
Lololuk parašė:
Sveiki. O koks yra prašymas dėl NPD (ne) taikymo? Darbe ir Sodroje jau esu užpildžius prašymus, bet niekur nebuvo tokio punkto.
sodroje pildyti
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai